ASUS va prezenta un nou telefon de gaming pe 11 decembrie; Este succesor pentru ASUS ZenFone Max Pro (M1)

987 ori
<b>ASUS va prezenta un nou telefon de gaming pe 11 decembrie; Este succesor pentru ASUS ZenFone Max Pro (M1)</b>Aflăm astăzi faptul că taiwanezii de la ASUS au în plan lansarea unui telefon nou de gaming, asta deși dotările sale nu caracterizează tocmai un asemenea dispozitiv. Este vorba despre ASUS ZenFone Max Pro M2 care ni se prezintă

De abia ne-am obişnuit cu prezenţa lui ASUS ROG Phone în magazinele locale şi iată că ASUS e gata să ne aducă încă un telefon de gaming. E vorba despre un succesor pentru ASUS ZenFone Max Pro (M1), care va debuta pe 11 decembrie.

Scăpaseră de ceva vreme indicii despre ASUS ZenFone Max Pro (M2) când primea certificarea în Rusia şi ştiam că ni se pregăteşte ceva special. Asta chiar dacă versiunea Max Pro (M1) a debutat în iulie, deci e încă destul de proaspătă. Ceea ce vedeţi mai sus este o randare pe care a pus mâna XDA Developers, prezentând un ZenFone Max Pro (M2).

Ar trebui să vină cu un breton de dimensiuni medii, Android Oreo stock şi un procesor Snapdragon 660. Are diagonală de 6 inch, rezoluție Full HD+, 4 sau 6 GB RAM şi aparent o cameră tripla, deşi aceasta nu e bătută în cuie. Nu ar strica şi ceva funcţii de gaming, precum Game Genie cu streaming spre Twitch şi YouTube, dar având în vedere software-ul stock, nu putem promite nimic în această privinţă.

Ce e clar e că ASUS are eveniment pe 11 decembrie şi aflăm mai multe atunci. Chiar dacă device-ul e anunţat pe 11, el va fi pus în vânzare în SUA de abia anul viitor. Va veni cu 64 sau 128 GB stocare şi mi se pare bizar că nu ştim nimic despre baterie, care ar trebui să fie un selling point.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×