Preț și disponibilitate Samsung Galaxy Watch în România

6.735 ori
<b>Preț și disponibilitate Samsung Galaxy Watch în România</b>Pe final de lună august debutează la precomandă și smartwatch-ul Samsung Galaxy Watch, un dispozitiv cu Tizen OS la bord care se livrează în două dimensiuni diferite. Pentru a vă ține la curent cu sumele de comercializare practicate de către

Cel mai proaspăt smartwatch de pe piață este nimeni altul decât Samsung Galaxy Watch, purtabil care din această săptămână ajunge a fi listat la precomandă pe plan local. Poate fi găsit atât în ofertele retailerilor de la noi, dar și la operatori care vin cu unele cadouri interesante la precomandă. Descoperiți din tabelul de mai jos care sunt sumele practicate pentru acest dispozitiv și aveți și detalii despre disponibilitate.

Samsung Galaxy Watch

Aflați că acest ceas vine în două variante diferite, prima de pe listă având un cadran de 42 mm și ecran de 1.2 inch cu rezoluție de 360 x 360 pixeli, iar cea de-a doua cu un cadran de 46 mm care găzduiește un display de 1.3 inch cu aceeași rezoluție de 360 x 360 pixeli protecție Gorilla Glass DX+ pentru rezistență la zgârieturi.  

Samsung Galaxy Watch, prețuri în România:

 

42mm (WiFi)

46mm (WiFi)DisponibilitateCadou precomandă
Altex1.399 lei1.499 leiPrecomandă 
eMAG1.399 lei1.499 leiPrecomandăSamsung Wireless Charger Duo
Orange1.398 lei1.482 leiPrecomandăSamsung Wireless Charger Duo

Pentru mai multe prețuri puteți consulta site-ul compari.ro.

Ambele rulează Tizen OS 4.0, au procesor Exynos 9110, 4 GB stocare, 768 MB RAM pentru varianta Wi-Fi Only sau 1.5 GB RAM pentru modelul LTE, microfon, difuzor și un bezel rotativ pentru interacțiune. Mai primim certificare 5 ATM pentru rezistență la apă, certificare militară MIL-STD-810G, dar și următoare suită de senzori: accelerometru, giroscop, barometru, senzor puls, respectiv senzor de lumină ambientală.

Nu lipsește nici conectivitatea Wi-Fi 802.11 b/g/n, NFC, A-GPS/Glonass și nici cea Bluetooth 4.2. Ceasul se încarcă wireless și aflați că varianta de 42mm are baterie de 270 mAh, iar cea de 46mm o baterie de 472 mAh. 

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×