Nintendo ar putea lansa o consolă Switch cu grafică 4K în 2019

701 ori
<b>Nintendo ar putea lansa o consolă Switch cu grafică 4K în 2019</b>Potrivit unui zvon recent ajuns în online se pare că Nintendo are în plan lansarea unui succesor pentru consola de gaming Switch în 2019, model care va pune pe masă grafică 4K. Ținând cont de faptul că actuala generație este tare apreciată

Că tot începe Gamescom în această săptămână, azi avem ceva veşti legate de gaming. În general nu scriem despre aşa ceva, dar când e vorba despre o consolă best seller ca Nintendo Switch, nu putem evita subiectul. Se pare că Nintendo ar pregăti deja succesorul lui Switch, care va sosi în 2019, cu grafică 4K.

E drept că în acest moment Nintendo Switch este o consolă slabă ca putere faţă de PS4 Pro şi Xbox One X, care oferă grafică 4K. Totuşi Switch-ul s-a vândut excelent pentru că a mizat pe experienţe inedite şi portabilitate, mai degrabă decât grafică high end. E un plus şi exclusivitatea lui Zelda sau Mario evident. Mai nou o sursă din industrie, Marcus Sellars a scris pe Twitter că Nintendo Switch 2 vine la anul cu grafică 4K.

Şi-a şters tweeturile între timp, iar în ele scria că noua consolă va avea 8 GB RAM, 128 GB stocare şi "scalare dinamică", ce va împinge grafica până la 4K. Toate aceste zvonuri vin pe fondul faptului că în ultima vreme am auzit Sony pregăteşte un PlayStation 5 pentru debut în 2019 sau 2020. Ce e drept sursa mai sus menţionată a dat deja greş cu o scăpare, una legată de sosirea lui Call of Duty Black Ops 4 pe Nintendo Switch.

Vă reamintesc că Nintendo Switch a debutat anul trecut în martie, deci e încă un device proaspăt, care a vândut milioane bune de unităţi şi va mai tot vinde, mai ales că preţul tot scade. Apar şi noi accesorii, joystick-uri şi titluri pentru aceasta consolă, deci succcesorul ar putea fi mai departe de 2019. 

Apropo, rezoluția 4K va fi oferită doar în modul TV în timp ce în modul portabil folosind tableta vom avea în continuare parte de imagini 720p sau poate de o creștere la FHD. 

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×