Xiaomi Pocophone F1: Design generic, banal, funcţional

1.207 ori
<b>Xiaomi Pocophone F1: Design generic, banal, funcţional</b>În vreme ce unii nu ştiu cum să mai pună sticlă pe telefoane în cantitate cât mai mare, Xiaomi nu ştie cum să facă compromisuri mai bine încât să ne ofere cel mai bun CPU la preţ mic. Un astfel de sacrificiu se face pe Xiaomi Pocophone F1, unul dintre..

În vreme ce unii nu ştiu cum să mai pună sticlă pe telefoane în cantitate cât mai mare, Xiaomi nu ştie cum să facă compromisuri mai bine încât să ne ofere cel mai bun CPU la preţ mic. Un astfel de sacrificiu se face pe Xiaomi Pocophone F1, unul dintre puţinele telefoane cu spate din policarbonat văzute de mine în ultima vreme.

Se simte greu, dar totuşi solid în mână şi mă amuză cum se schimbă pretenţiile omului. În 2015 sau 2016 aş fi zis "e un design OK", acum au sticlă sau imitaţie de sticlă până şi modelele entry level. Pe de o parte e bine oarecum, pentru că Xiaomi a evitat supraîncălzirea în spoturi asociată sticlei şi metalului. Aderența este OK la acest model, dar la estetică nu excelează. Nu va câştiga vreun concurs de frumseţe şi nici nu e uşor de folosit cu o singură mână.

Are butoane comode şi cu feedback bun şi e grosuţ la 9 mm în talie şi greu la 186.5 grame. Ca o comparaţie Xiaomi Mi 8 are 7.6 mm şi 175 de grame şi vine cu diagonală mai mare. Pocophone F1 are totuşi ramă metalică şi nu pare uşor de îndoit dacă îl pui în buzunarul din spate. Nu se simte deloc premium, dar e comod la gaming şi filme. Noroc că avem husă la pachet să îl mai mascăm puţin dacă avem retina prea fină pentru aşa look.

Disponibilitate

Prețuri actualizate

 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×