Prezentare NO.1 F6: Smartwatch cu design sportiv, certificare IP68 și senzor de puls, la preț atractiv

2.545 ori
<b>Prezentare NO.1 F6: Smartwatch cu design sportiv, certificare IP68 și senzor de puls, la preț atractiv</b>Astăzi este momentul să vă prezint un nou smartwatch, model numit NO.1 F6 care se remarcă prin caracteristicile sale atractive în raport cu prețul de comercializare foarte accesibil. Descoperiți din următoarele rânduri care sunt principalele

Pe masa de teste Mobilissimo și-a făcut apariția de curând și smartwatch-ul NO.1 F6, un terminal purtabil care se remarcă prin prețul accesibil și prin funcțiile atractive pe care le aduce la bord. Veți descoperi din rândurile următoare care sunt impresiile mele formate despre acest ceas de buget și spre final aflați și suma la care este comercializat de către comercianții chinezi.

Design

No.1 F6

Ca design acest purtabil adoptă stilul sportiv și robust dacă vreți, având un cadran de mari dimensiuni care la prima vedere exprimă și rigiditate. Corpul este fabricat dintr-un policarbonat dur, iar cureaua oferită alături este desigur realizată din silicon cu scopul de a fi reduse costurile de fabricație și pentru ca utilizatorul final să se poată bucura de un preț mic.

Ceasul cântărește doar 37 grame și măsoară 2 cm în grosime, fiind disponibil pe negru complate sau în varianta de negru cu accente argintii în zona cadranului.

Display și dotări hardware

Cu toate că la prima vedere pare că ceasul de față adoptă un ecran circular, nu este vorba de așa ceva. Totuși, producătorul merită lăudat pentru modul în care a creat acest dispozitiv pentru a da impresia că se livrează cu display complet circular. Ecranul este de tip OLED și are o diagonală de 0.96 inch, afișând imagini monocrom. Sub ecranul acoperit de o folie de protecție se află un buton capacitiv ce ajută și la navigare.

No.1 F6

Pe lista de dotări se mai află și cipset-ul Nordic NRF51822, 256K RAM, 32KB ROM, un difuzor pentru alerte sonore și un motor de vibrații util pentru atunci când sosesc notificările de pe telefon. Ceasul se controlează prin intermediul celor 2 butoane UP și DOWN din stânga, respectiv celalalte 2 butoane start și stop situate în partea laterală dreapta. 

Conectivitate și senzori

La nivel de conectivitate se oferă suport Bluetooth 4.0 și compatibilitate cu smartphone-uri ce rulează minim Android 4.4 KitKat sau minim iOS 9.0. Conectarea se face prin intermediul aplicației Fundo de pe App Store sau Google Play, iar ceasul va afișa ulterior notificări pentru mesajele și update-urile (Facebook, Gmail, Twitter, Skype, WhatsApp) sosite pe telefon. 

No.1 F6

În materie de senzori, se află pe listă nelipsitul pedometru ce are task-ul de a monitoriza numărul de pași și activitatea fizică, iar extra se oferă un senzor de puls și un sistem de monitorizare pentru calitatea somnului. De asemenea, mai amintesc și prezența funcțiilor de reminder pentru sedentarism și cea de reminder pentru a bea apă.

Baterie și funcții extra

Cât despre baterie, trebuie știut că se oferă în cazul de față o unitate de 350 mAh care poate că nu sună impresionată la prima vedere, dar care în realitate oferă o autonomie deosebită tocmai datorită ecranului monocrom ce este prietenos la nivel de consum al energiei. Se promit până la 120 zile de autonomie în modul standby și din experiența avută, pot spune că ceasul ține cu brio și câteva săptămâni într-un ritm normal de utilizare. 

No.1 F6

Ca funcții extra NO.1 F6 aduce remote camera prin care ceasul devine telecomandă pentru camera foto de pe telefon, funcția Raise to Unlock prin care ecranul se aprinde odată cu ridicarea mâinii, cât și funcția Find Phone prin care se poate găsi telefonul rătăcit prin casă. Important de spus este și că ceasul de față oferă certificare IP68 pentru rezistența la apă și praf!

Impresii și preț

După mai bine de o săptămână, timp în care am folosiți acest ceas, pot spune că dispozitivul este chiar interesant pentru suma practicată. Prețul este foarte atractiv și ținând cont strict de acest detaliu, ceasul nu are cum să vă displacă. Are senzor de puls, o baterie tare generoasă cu autonomie deosebită și totodată certificare IP68 - acestea fiind și principalele puncte pe care le-am apreciat.

Ce mai țin să menționez este și faptul că pedometrul prezent pe acest dispozitiv chiar funcționează, detaliu important de știut pentru că uneori anumite purtabile sosite din China au probleme fix cu acest senzor fără de care toată activitatea fizică nu ar putea fi monitorizată. Mai jos vedeți sumele la care este vândut de principalii retaileri chinezi:

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×