VOYO i8 Max este o tabletă cu ecran de 10.1 inch, kickstand și tastatură la pachet; Iată pentru ce sumă o vinde Cafago

1.625 ori
<b>VOYO i8 Max este o tabletă cu ecran de 10.1 inch, kickstand și tastatură la pachet; Iată pentru ce sumă o vinde Cafago</b>Dacă vă aflați în căutarea unei tablete ideală pentru consum multimedia și ceva task-uri office, atunci poate că modelul VOYO i8 Max este ceea ce vă trebuie. Acest produs este vândut în momentul de față de către Cafago și avem parte de

În situația în care vă aflați în căutarea unei tablete numai bună pentru funcții multimedia și ceva task-uri office, atunci poate că modelul VOYO i8 Max este ceea ce vă trebuie. Acest dispozitiv primește astăzi o reducere din partea retailerului Cafago.com și un detaliu important de considerat este acela că la achiziție veți primi și o tastatură qwerty Bluetooth cadou, accesoriu ce se poate dovedi de real ajutor.

VOYO i8 max

Produsul de față amintește de Microsoft Surface prin prisma design-ului, având până și un kickstand integrat în partea din spate pentru utilizarea pe birou sub formă de notebook. Ecranul este o unitate IPS de 10.1 inch cu rezoluție Full HD, iar procesorul ales este unul deca-core, mai precis un MediaTek Helio X20 care se evidențiază prin performanță și eficiență energetică.

VOYO i8 max

VOYO i8 Max are 4 GB RAM, 64 GB de stocare flash + slot microSD, jack audio și o cameră frontală de 3 megapixeli ideală pentru apeluri video. În spate întâlnim un senzor generos de 12 megapixeli și aflați că tableta mai aduce și o baterie de 5000 mAh - suficientă pentru vizionarea a 2-3 filme cap-coadă în drumul spre vacanță.

VOYO i8 max

Sistemul de operare ales în cazul de față este Android 7.0 Nougat și în cazul în care vă întrebați care sunt dimensiunile, aflați că tableta măsoară 8 mm în grosime și cântărește 560 grame. Are și suport pentru conectivitate 4G LTE, dar și suport Wi-Fi dual-bandce este binevenit.

VOYO i8 max

Folosind codul promoțional L033PT în secțiunea de comandă de pe Cafago.com puteți achiziționa această tabletă pentru suma de numai 193.99 euro până la data de 14 iulie. Bonus, retailerul ne oferă și codul de reducere L3273VB pentru căștile wireless EDIFIER W806BT ce costă astfel doar 26.16 euro!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×