Un presupus model Nokia 5.1 Plus sau Nokia X5 primeşte certificarea Bluetooth

1.179 ori
<b>Un presupus model Nokia 5.1 Plus sau Nokia X5 primeşte certificarea Bluetooth</b>Din când în când mai aflăm ce ne pregătesc producătorii din zona smartphone și prin intermediul acelor certificări marca Bluetooth, un asemenea document sosind chiar astăzi la final de săptămână. Este vorba de această dată despre un

Nokia a devenit în doar un an unul dintre cei mai prolifici producători de smartphone-uri Android şi nu se opreşte nici după ce a lansat vreo 7-8 telefoane în acest an. Acum a apărut un nou device la autoritatea de certificare Bluetooth, un presupus Nokia 5.1 Plus sau Nokia X5. Hai să vedem ce ştim despre el.

Nokia 5.1 Plus

E vorba despre un smartphone Nokia cu numele de cod TA-1109, care a primit deja certificarea CCC în China şi acum şi pe cea Bluetooth. Din păcate din listări de gen nu aflăm mare lucru, poate doar procesorul MediaTek inclus aici. Mai ştim şi că handsetul are suport Bluetooth 4.2, iar speculaţiile afirmă că acesta ar putea fi un soi de Nokia 5.1 Plus, cu procesor MediaTek. Telefonul a avut scăpări în randări cu o săptămână în urmă şi aduce şi o cameră duală ca extra faţă de Nokia 5.1.

Nokia 5.1 Plus

Sunt totuşi şanse ca telefonul să fie de fapt un Nokia X5 totuşi. Alte două noi modele Nokia, TA-1083 şi TA-1116 au primit la rândul lor certificarea Bluetooth. Acelea sunt variante de Nokia X6 totuşi. X6 e vândut doar în China deocamdată, dar se pregăteşte şi debutul sau internaţional.

Nokia 5.1 ar trebui să vină în această vară, cu procesor MediaTek Helio P18, ecran de 5.5 inch Full HD şi camera de 16 MP. Mă aştept ca varianta Nokia 5.1 Plus să aibă un ecran mai mare, eventual să vină cu 4 GB RAM în loc de 3 cât avea modelul de bază.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×