Smartwatch cu 1 GB RAM, conectivitate 3G și GPS la sub 70 euro pe Cafago.com!

1.126 ori
<b>Smartwatch cu 1 GB RAM, conectivitate 3G și GPS la sub 70 euro pe Cafago.com!</b>Descoperim astăzi o ofertă foarte interesantă pe site-ul Cafago.com și anume cea asociată smartwatch-ului ZeBlaze Thor Pro 3G care beneficiază de o reducere specială. Ceasul atrage prin design, dar și prin raportul preț-specificații pe care

Retailerul chinez Cafago.com ne propune astăzi noi reduceri speciale, printre acestea numărându-se și smartwatch-ul Zeblaze Thor Pro 3G, un ceas cu preț accesibil care se remarcă prin design-ul și dotările aduse la pachet. Aflați din rândurile următoare care sunt caracteristicile sale cheie, cum se prezintă la nivel de look și totodată care este prețul final de care beneficiați prin folosirea unui cod promoțional!

Zeblaze Thor 3g

Ei bine, aflați că ceasul de față vine echipat cu un ecran tactil IPS LCD de tip circular cu rezoluție de 1.53 inch, cu procesor quad-core MediaTek MT6580 de 1.3 GHz și cu 1 GB RAM + 16 GB de stocare. Are și cameră foto de 2 megapixeli pe deasupra, conectivitate Bluetooth 4.0 pentru conectarea la terminalele iOS sau Android și un modul GPS integrat.

Zeblaze Thor 3g

Thor Pro 3G oferă și conexiune Wi-Fi 802.11 b/g/n, un pedometru pentru măsurarea activității sportive (număr de pași, număr de calorii consumate, distanță parcursă), dar și un senzor pentru monitorizarea pulsului. Primim slot nano-SIM pentru cartelă, semn că ceasul oferă conectivitate 3G la bord și suport pentru realizarea/primirea de apeluri sau mesaje text. 

Zeblaze Thor 3g

Ca orice smartwatch și acesta aduce funcții de notificare pentru update-urile și SMS-urile/apelurile sosite pe smartphone. O baterie de 500 mAh încheie lista de dotări și aflați că prețul său este de doar 68.89 euro pe Cafago.com folosind codul promoțional L2905J1 până la data de 9 august!

Bonus: clonă căști wireless AirPods la doar 9.99 euro folosind cuponul L4184PA1!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×