Posibilă sursă care ne poate indica aproximativ ce telefoane cumpără cu predilecție românii

1.246 ori
<b>Posibilă sursă care ne poate indica aproximativ ce telefoane cumpără cu predilecție românii</b>Astăzi vă prezentăm un articol ceva mai diferit, unul de pe urma căruia ne putem da seama aproximativ cam ce telefoane mai cumpără românii în momentul de față. Modalitatea prin care facem asta este prin consultarea unui top al celor mai

Venim astăzi cu un articol ceva mai special, unul de pe urma căruia ne putem face o oarecare idee cu privire la ce telefoane mai cumpără românii în această vară. Am reușit să aflăm această informație aproximativă având acces asupra unor topuri ale celor mai căutate huse și accesorii de smartphone-uri pe site-ul itelmobile.ro în luna iunie, fiind știut faptul că utilizatorii aleg să achiziționeze asemenea produse la scurt timp de la cumpărarea unui nou telefon.

Aflați pentru început faptul că aceast retailer online este specializat în vânzarea de accesorii mobile, produsele din portofoliul său fiind regăsite la vânzare și prin intermediul eMAG Marketplace, Cel Marketplace, sau Carrefour. Ce trebuie precizat aici este că avem o posibilă sursă care ne dezvăluie aproximativ care sunt telefoanele apreciate și cumpărate în număr mare de către români.

În acest articol puteți vedea două topuri ale celor mai bine vândute huse și protecții de ecran pentru smartphone-uri de pe site-ul itelmobile.ro, accesorii preferate de cei care au făcut achiziții de la retailer.

Top 10 cele mai cumpărate huse:

 1. Husă 360 grade Full Cover Samsung Galaxy J3 (2017) 
 2. Husă 360 grade Full Cover Samsung Galaxy J5 (2017)
 3. Husă spate Ipaky Iring Samsung Galaxy A8 (2018)
 4. Husă tip carte Samsung Galaxy J5 (2017)
 5. Husă 360 grade Full Cover Samsung Galaxy A8 (2018)
 6. Husă 360 grade Full Cover Samsung Galaxy S9+
 7. Husă 360 grade Huawei P20 Lite
 8. Husă tip carte mov Samsung Galaxy J7 (2017)
 9. Husă tip carte negru Samsung Galaxy J7 (2017)
 10. Husă tip carte negru Samsung Galaxy A8 (2018)

Top 10 cele mai cumpărate folii de protecție:

 1. Folie sticlă Full Cover 3D Huawei P20
 2. Folie sticlă negru Full Cover 3D Samsung Galaxy J5 (2017)
 3. Folie sticlă Mixon Samsung Galaxy S8
 4. Folie sticlă securizată 9H Samsung Galaxy S8
 5. Folie sticlă securizată 9H Huawei P20 Lite
 6. Folie sticlă securizată 9H Samsung Galaxy J5 (2017)
 7. Folie sticlă gold Full Cover 3D Samsung Galaxy J5 (2017)
 8. Folie silicon ecran și spate Samsung Galaxy S8+
 9. Folie sticlă securizată 9H Samsung Galaxy S8
 10. Folie sticlă securizată 9H Samsung Galaxy S6 Edge

Din câte putem observa pe seama acestor topuri, românii par a aprecia în special smartphone-urile din zona mid-range, iar ca high-end, Samsung și Huawei domină top-ul destul de clar. Cel mai popular ca număr de alegeri pare a fi Samsung Galaxy J5 (2017), telefon care ne-a plăcut și nouă mult aici pe Mobilissimo la vremea recenziei.

Nu lipsesc din aceste topuri nici accesoriile pentru telefoanele flagship, Galaxy S8 fiind destul de popular datorită reducerilor actuale de preț. Vă amintim încă o dată că aceste date sunt unele aproximative și că pot varia de la o sursă la alta. Mai multe accesorii la prețuri accesibile găsiți pe itelmobile.ro!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×