LG G7 ThinQ este ars, îndoit şi zgâriat de JerryRig, dar rezistă ca un campion (Video)

702 ori
<b>LG G7 ThinQ este ars, îndoit şi zgâriat de JerryRig, dar rezistă ca un campion (Video)</b>Celebrul youtuber JerryRigEverything revine astăzi cu un nou test de rezistență, de această dată telefonul aflat pe masa de teste fiind LG G7 ThinQ. Ca de fiecare dată se trece rând pe rând prin teste de zgâriere, îndoire, ardere la flama brichetei

După gustul amar lăsat de lipiciul lui HTC U12+, care nu ţinea bine lipit spatele terminalului, JerryRigEverything pune acum la treabă un alt flagship. E vorba despre LG G7 ThinQ, care pare să fie la fel de rezistent cum este deştept (ştiţi voi, AI...).

LG G7 Thinq

LG G7 ThinQ este chinuit de Jerry în varianta roz, iar telefonul se comportă tipic pentru un flagship la testul de zgâriere a ecranului. Începe să ia urme pe display doar cu vârful „de compas” de nivel 6 din 9 ca orice alt device high end din 2018, cel puţin cele cu Gorilla Glass 5. Marginile sunf fabricate din metal şi sunt greu de zgâriat, chiar şi cu cutterul.

LG G7 Thinq

Camerele din spate sunt protejate de sticlă, care nu e deloc uşor de zgâriat. Scannerul de amprente pare a se zgâria ceva mai uşor, dar funcţionează fără cusur şi după ce este râcâit cu cutterul. La testul de ardere cu bricheta, panoul IPS LCD a rezistat 7 secunde la flama. Îşi revine după câteva secunde totuşi. Marele test e cel de calitate a construcţiei, cel de îndoire.

Aici LG G7 ThinQ se descurcă admirabil, atât la îndoirea din faţă, cât şi din spate. Aproape că nici nu flexează în mâinile lucrate la sală ale lui Jerry. Notă de trecere pentru flagshipul LG, unul dintre cele mai rezistente terminale cu spate din sticlă şi corp rezistent la apă. Urmează acum disecţia pentru a afla ce e special la interior.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×