Smartwatch-ul Allcall W1 pune la bătaie 2 GB RAM și suport 3G; vine la reducere alături de alte modele pe GeekBuying

1.791 ori
<b>Smartwatch-ul Allcall W1 pune la bătaie 2 GB RAM și suport 3G; vine la reducere alături de alte modele pe GeekBuying</b>De astăzi retailerul chinez GeekBuying vine cu reduceri pentru o gamă largă de purtabile, modele printre care se află și Allcall W1 - ceas inteligent care se remarcă prin cei 2 GB RAM aduși la bord și prin suportul pentru conectivitate 3G

Cei care se află în căutarea unui smartwatch au mare noroc astăzi pentru că retailerul chinez GeekBuying tocmai ce a dat startul unei campanii de reduceri fix pentru asemenea purtabile. În prim plan se află modelul Allcall W1 pe care îl descoperiți în rândurile de mai jos, dar în oferta magazinului există mai multe opțiuni, inclusiv brățări fitness ce se remarcă prin prețurile foarte mici la care se comercializează.

Allcall W1

Revenind la Allcall W1, acesta este un smartwatch high-end dacă îl putem numi astfel, asta pentru că la bord aduce 2 GB de RAM - dotare rar întâlnită în această zonă de produse. Are și suport pentru conectivitate 3G, respectiv slot nano-SIM astfel că puteți realiza apeluri sau expedia mesaje fără a avea nevoie de un smartphone conectat, aceste modalități de comunicare fiind realizate independent de către ceas.

Allcall W1

Aduce și 16 GB de stocare flash, o baterie de 400 mAh și un ecran circular de 1.39 inch cu tehnologie AMOLED și rezoluție de 400 x 400 pixeli. Pune la bătaie și conectivitate Wi-Fi, A-GPS, magazinul de aplicații Google Play și un procesor quad-core MediaTek MT6580 care va asigura performanța necesară pentru rularea oricărui task. 

Allcall W1

Ca orice smartwatch care se respectă și cel de față are scanner de puls și pedometru pentru măsurarea activității fizice (pași realizați, distanță parcursă, calorii consumate). Greutatea sa este de numai 65 grame și oferă compatibilitate cu smartphone-urile Android și iOS pentru un control mai detaliat asupra notificărilor. Prețul este de 89.99 dolari doar până pe data de 5 februarie! Alte sugestii din campania actuală aveți mai jos:

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×