Makibes G07 este un smartwatch creat pentru sportivi; vine cu GPS și certificare IP68

1.976 ori
<b>Makibes G07 este un smartwatch creat pentru sportivi; vine cu GPS și certificare IP68</b>Snorkeling-ul este un sport despre care ați auzit cel mai probabil, activitate fizică ce face referire la scufundarea/înotul la suprafața apei. Pentru că acesta a devenit oarecum popular avem astăzi o recomandare ce smartwatch numai bun

Retailerul chinez GeekBuying ne propune astăzi un smartwatch ceva mai special, unul numit Makibes G07 ce este destinat practicanților de snorkeling. În cazul în care nu știți, acest sport face referire la activitatea sportivă de înot/scufundare la suprafața apei cu scopul de a descoperi fauna, flora și peisajul submarin. Poate fi practicat de oricine și la ora actuală este un sport extrem de popular.

Makibes G07

În acest sens un ceas inteligent care să înregistreze activitatea fizică realizată pe parcursul sesiunilor de snorkeling nu sună deloc rău, mai ales dacă luăm în calcul și extra dotările pe care le aduce la pachet. Makibes G07 nu este tocmai accesibil la prețul de 69.99 dolari practicat în acest moment, dar cumva poate reprezenta fix ce caută unii dintre voi.

Makibes G07

Seamănă puțin cu ceasurile Garmin și aflați că pe lista sa de dotări avem un ecran monocrom circular de 1.32 inch, conectivitate Bluetooth 4.0, certificare IP68 pentru rezistență la apă și praf, conectivitate GPS și o baterie generoasă de 500 mAh care într-un ritm normal de utilizare rezistă până la 8 zile. Are și pedometru, senzor de puls, senzor de presiune, altitudine, temperatură, dar și 7 moduri de monitorizare sportivă (mers, înot, snorkeling, jogging, ciclism, alpinism, sport cu minge). 

Makibes G07 este compatibil cu telefoanele ce rulează minim iOS 8.0 sau Android 4.3 și aduce o carcasă din oțel inoxidabil 316L cu greutate totală de 78 grame. Aflați mai multe detalii despre ceas accesând site-ul GeekBuying.com, loc de unde puteți plasa și o comandă. Folosind codul promo NFPGTADC îl puteți achiziționa la suma de 69.99 dolari.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×