Celebrul serial HBO Westworld va primi un joc pentru mobil; tycoon de parc de distracţie cu roboţi

1.346 ori
<b>Celebrul serial HBO Westworld va primi un joc pentru mobil; tycoon de parc de distracţie cu roboţi</b>Tot cu sufletul la gură este așteptat și al doilea sezon din serialul Westworld, titlu produs din HBO care aparent va bifa și un joc de mobil. Acesta ne va pune în rolul de manager al unui parc similar cu cel văzut în producția televiziunii

Dacă serialul HBO "Game of Thrones" a primit o sumedenie de jocuri asociate, inclusiv unul ajuns hit de la Telltale Games, "Westworld" nu a avut acest privilegiu încă. Un joc pentru mobil Westworld este în lucru se pare şi avem primele detalii despre el mai jos.

Westworld

Warner Bros a confirmat că se lucrează la acest titlu, împreună cu Behavior Interactive, cunoscuţi pentru jocul Dead by Daylight. Deocamdată jocul cel nou se află în faza de testare şi ar fi vorba despre un "simulator al parcului de distracţie Delos". Practic ne vom ocupa de latura managerială a acelui univers simulat, administrând o versiune în miniatură de Westworld.

La drept vorbind nici nu mă aşteptam la un shooter sau puzzle legat de acest joc, deci un simulator are sens. Evident vom avea şi roboţi rebeli care ne strică ploile şi o sumedenie de defecţiuni de rezolvat. Posibil ca interfaţa jocului să arate ca în imaginea de mai sus şi precum acel UI SF albastru proiectat pe ecranele tabletelor din serial.

Un teaser pentru joc a fost postat pe site-ul companiei fictive Delos, cea care deţine parcul din Westworld. Fanii serialului trebuie să afle că sezonul 2 va sosi în această primăvară.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×