Xiaomi Amazfit Pace Lite este un smartwatch cu adevărat interesant, motiv pentru care l-am cerut la review

2.027 ori
<b>Xiaomi Amazfit Pace Lite este un smartwatch cu adevărat interesant, motiv pentru care l-am cerut la review </b>Printre purtabilele recent lansate de către Xiaomi avem și modelul Amazfit Pace Lite, un ceas inteligent care a primit aprecierea publicului datorită unei autonomii cu adevărat spectaculoase. Acesta aduce o unitate de 240 mAh care la prima

În zona de purtabile cei de la Xiaomi ne oferă încă de anul trecut și modelul Amazfit Pace Lite, produs cunoscut și sub denumirea de Amazfit BIP care se prezintă tare bine la capitolul autonomie. Și calitatea materialelor folosite în cazul de față este apreciată de către utilizatori și ca orice smartwatch care se respectă vine la pachet cu senzor de puls și certificare IP68 pentru rezistență la apă și praf.

Xiaomi Amazfit Pace Lite

Ni se oferă conectivitate Bluetooth 4.0 pentru a conecta ceasul la smartphone și senzorul pedometru este la posturi pentru monitorizarea activității fizice de zi cu zi. Mai întâlnim aici și un sistem de notificare pentru apelurile și mesajele sosite pe telefon, un sistem de monitorizare a calității somnului și o baterie de 190 mAh care la prima vedere nu ai zice că impresionează prin autonomie.

Xiaomi Amazfit Pace Lite

Realitatea este alta însă, asta pentru că această unitate promite o autonomie de până la 45 zile într-un regim normal de utilizare sau până la 4 luni în standby ceea ce este fantastic. Putem uita de grija încărcării zilnice care reprezintă o problemă serioasă a smartwatch-urilor din zilele noastre și bucura de dispozitiv pe deplin.

Greutatea acestui purtabil este de doar 32 grame și mai aflați că ecranul de 1.28 inch este acoperit de sticlă curbată 2.5D Corning Gorilla Glass și că ni se oferă aici suport GPS. Per total detaliile menționate aici compun un smartwatch tare interesant, acesta fiind și motivul pentru care l-am cerut la review din partea celor de la BangGood.com. Vom reveni cu informații curând și până atunci vă invităm să vă spuneți părerea despre acest purtabil în rândurile de mai jos!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×