Becul smart Xiaomi Yeelight E27 se vinde pentru 16.89 dolari pe GearBest; poate fi controlat folosind Amazon Alexa

887 ori
<b>Becul smart Xiaomi Yeelight E27 se vinde pentru 16.89 dolari pe GearBest; poate fi controlat folosind Amazon Alexa</b>Cei de la GearBest.com organizează în această perioadă o campanie specială de Ziua Recunoștiinței, promoție ce include și becul smart Xiaomi Yeelight. Acest produs se vinde pentru suma de 16.89 dolari și un lucru interesant este acela

În oferta actuală a celor de la GearBest am dat și de becul smart Xiaomi Yeelight E27, produs cu suport pentru conectivitate Wi-Fi ce poate fi controlat direct de pe smartphone. Un număr de 16 milioane de culori ne stau la dispoziție, nuanțe pe care le putem seta într-un mod simplu și ușor direct din aplicația Xiaomi Smart Home.

Xiaomi Yeelight E27

Se poate seta și temperatura culorilor preferate de la 1700 la 6500K și producătorul promite aici o durată de viață de 11 ani a becului Yeelight. În cazul în care veți achiziționa mai multe produse similare există posibilitatea de a le controla în același timp și crea o atmosferă cu adevărat inedită în camera sau sufrageria voastră. 

Becul Xiaomi Yeelight E27 are o luminozitate de 600 lumens și puterea la output este de 9W. Cântărește 145 grame și aflați că pe lângă posibilitatea de control din aplicație, există alternativa de control folosind chiar asistentul vocal Amazon Alexa. În acest moment găsiți becul la prețul de 16.89 dolari pe GearBest.com!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×