ZeBlaze Vibe 3 este un smartwatch cu certificare 5ATM ce costă numai 24.7 dolari pe Cafago.com

2.203 ori
<b>ZeBlaze Vibe 3 este un smartwatch cu certificare 5ATM ce costă numai 24.7 dolari pe Cafago.com</b>Din partea retailerului chinez Cafago.com primim astăzi un cupon de reducere ce scade prețul smartwatch-ului ZeBlaze Vibe 3 la numai 27.4 dolari. Punctul forte al acestui purtabil este certificarea 5ATM prin care se promite rezistența

Retailerul chinez Cafago.com ne oferă astăz un cupon de reducer pentru smartwatch-ul ZeBlaze Vibe 3, purtabil ce impresionează prin certificarea 5ATM oferită la pachet. Acest standard promite funcționarea în condiții optime ale produsului chiar și în apa cu adâncime de până la 50 metri. Este protejat și contra prafului și design-ul adoptat este unul rugged, așadar un ceas destinat mai degrabă publicului masculin.

ZeBlaze Vibe 3

ZeBlaze Vibe 3 dispune de un ecran LCD monocrom de 1.24 inch cu iluminare, de conectivitate Bluetooth 4.0 și de suport pentru conectarea la smartphone-uri ce rulează minim Android 4.4 sau iOS 7.0. Are o baterie CR2450 cu autonomie de 1 an, o curea din silicon și un pedometru pentru măsurarea distanței parcurse, a numărului de pași efectuați și a caloriilor arse.

ZeBlaze Vibe 3

De asemenea, ceasul de aici dispune de funcția reminder pentru apeluri și mesaje, remote camera, dar și de funcția de notificare pentru update-urile de pe rețelele de socializare. ZeBlaze Vibe 3 are o greutate de 78 grame și folosind codul de reducere L2626J îl puteți achiziționa de pe site-ul Cafago.com la suma de doar 24.7 dolari, un preț foarte bun pentru un asemenea smartwatch ce impresionează la capitolul autonomie.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×