Zeblaze Blitz 3G este un smartwatch cu look sportiv, slot SIM și GPS; costă doar 90 euro în depozitul european al unui retailer chinez!

1.544 ori
<b>Zeblaze Blitz 3G este un smartwatch cu look sportiv, slot SIM și GPS; costă doar 90 euro în depozitul european al unui retailer chinez!</b>Achiziția unui smartwatch se poate dovedi a fi destul de dificilă, asta mai ales dacă vă doriți caracteristici superioare precum prezența unui slot SIM la pachet, posibilitatea de a realiza apeluri sau prezența unui modul GPS. Ei bine, toate acestea le

Cei aflați în căutarea unui smartphone pot avea o mare bătaie de cap, mai ales dacă își doresc caracteristici mai speciale precum prezența unui slot SIM la pachet, a suportului GPS și a posiblității de apelare - funcții ce de multe ori le regăsim aduse pe produse cu prețuri foarte mari. Din fericire, mulțumită producătorilor chinezi precum Zeblaze, asemenea purtabile devin realitate după cum veți afla din rândurile de mai jos.

Zeblaze Blitz

Modelul care nouă ne-a atras atenția astăzi se numește Zeblaze Blitz 3G, un smartwatch cu look sportiv ce ne aduce pentru început suport 3G și totodată un slot SIM prin care se permite astfel realizarea de apeluri telefonice. Primim și GPS, un senzor pentru măsurarea ritmului cardiac și pe deasupra și certificare IP67 pentru rezistență la apă și praf.

Zeblaze Blitz

Ceasul inteligent de față sosește cu un display de 1.33 inch (rezoluție 360 x 360 pixeli) + protecție Gorilla Glass 3, cu un procesor quad-core MediaTek MT6580 de 1.3 GHz și cu 512 MB RAM. Avem și 4 GB de stocare flash, o cameră foto de 2 megapixeli, conectivitate Bluetooth 4.0 și Wi-Fi 802.11 b/g/n. 

Zeblaze Blitz

Bateria de la interior este o unitate chiar generoasă de 480 mAh și ce mai trebuie să știți este că acest ceas rulează o versiune modificată de Android 5.1. După cum producătorul menționează în cazul de față, s-ar părea că primim și suport pentru actualizări software OTA, lucru ce nu poate decât să ne încânte.

Cu unele dotări ce parcă își au originile de pe un smartphone, ceasul Zeblaze Blitz este cu siguranță o alegere cum nu se poate mai bună, mai ales dacă ținem cont de prețul de doar 90.52 euro ~ 410 lei. Îl găsiți în oferta GearBest.com și aflați că acesta se livrează direct din depozitul european!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×