Becul inteligent Xiaomi Yeelight RGB costă doar 106 lei pe GearBest, cu plata la livrare!

1.425 ori
<b>Becul inteligent Xiaomi Yeelight RGB costă doar 106 lei pe GearBest, cu plata la livrare!</b>După cum probabil ați aflat deja, cei de la GearBest oferă acum pentru publicul român și opțiunea de comandă cu plata la livrare - produsele sosind din depozitul european al retailerului și fiind livrate direct prin curier la voi acasă

După cum probabil ați aflat deja, cei de la GearBest oferă acum pentru publicul român și opțiunea de comandă cu plata la livrare - produsele sosind din depozitul european al retailerului și fiind livrate direct prin curier la voi acasă. Am avut și un articol informativ pe care l-ați putut citi aici, iar astăzi descoperim o ofertă tare atractivă de care puteți profita și pentru care se aplică plata la livrare.

Becuri inteligente

Așa cum spune și titlul am găsit un preț tare atractiv pentru becul inteligent Xiaomi Yeelight 10W RGB ce oferă16 milioane de culori ce pot fi controlate de pe smartphone. Puteți ajusta nivelul de luminozitate, culoarea dorită, dar și programa aprinderea sau stingerea acestora în funcție de preferințe. 

Se pot crea și scene speciale precum modul de citit, mod romantic sau modul cinema ideal pentru vizionarea de filme. Becurile Xiaomi Yeelight 10W RGB pot fi controlate și prin intermediul asistenților vocali Google Assistant sau Amazon Alexa, un detaliu important de care puteți ține cont.

Prețul pentru un asemenea bec este de doar 106 lei pe GearBest.com cu plata la livrare! Îl puteți comanda de aici.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×