Telefoanele Samsung Galaxy S10 primesc o actualizare software în ziua debutului; Iată despre ce e vorba

2.187 ori
<b>Telefoanele Samsung Galaxy S10 primesc o actualizare software în ziua debutului; Iată despre ce e vorba</b>La jocurile video numim aşa ceva "day one patch" şi de obicei rezolva bug-uri. La Samsung Galaxy S10 e vorba despre o actualizare software care se aplică imediat după ce ai scos telefonul din cutie. Variantele de S10 au ajuns azi în magazine, iar mai..

La jocurile video numim aşa ceva "day one patch" şi de obicei rezolva bug-uri. La Samsung Galaxy S10 e vorba despre o actualizare software care se aplică imediat după ce ai scos telefonul din cutie. Variantele de S10 au ajuns azi în magazine, iar mai jos aflaţi ce aduce acest nou software.

Noua actualizare este una confirmată şi împinsă în faţă de operatori din ce am înţeles. Acest update OTA se aplică pentru toate variantele de S10 şi este datat 8 martie. Aduce îmbunătăţiri la nivel de cititor de amprente şi de cameră. Se pare că modalitatea de autentificare biometrică devine mai rapidă şi mai eficientă. La cameră nu e foarte clar ce se schimbă și ce e în plus. Vin şi security patch-uri noi şi ajungem acum la actualizarea de securitate pe februarie.

Telefoanele Samsung Galaxy S10 primesc o actualizare software în ziua debutului; Iată despre ce e vorba

Avem confirmări de pe Grupul Mobilissimo de pe Facebook că și terminalele din România beneficează de actualizare. Vă reamintesc că avem un Samsung Galaxy S10+ în teste, l-am scos din cutie recent şi pregătim acum recenzia.

Veţi găsi deja benchmark-uri şi teste de baterie, ecran şi acustică într-o pagină dedicată pe site, aici.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×