Best Wechip W1 este o telecomandă 3 în 1 ideală pentru televizorul tău smart; Vine la un preț foarte atractiv

Autor:  | Publicat în:  Retaileri 1.538 ori
<b>Best Wechip W1 este o telecomandă 3 în 1 ideală pentru televizorul tău smart; Vine la un preț foarte atractiv </b>Cu o telecomandă clasică pe care o găsim în cutia televizorului proaspăt achiziționat este destul de greu să navigăm prin zecile de aplicații instalate și prin tot soiul de pagini web. Astfel, o telecomandă hibrid este necesară și noi avem cea

O mulțime de televizoare smart din ziua de astăzi încă se mai livrează cu o telecomandă standard la pachet ce este limitată atunci când vine vorba de navigarea prin conținutul digital. Căutarea după anumite materiale video pe YouTube sau alte platforme durează extrem de mult folosind butoanele de navigare (stânga-dreapta-sus-jos) pentru a introduce textul și fără să vrem apare și o doză de frustrare.

Best Wechip W1

Pentru a vă bucura cum se cuvine de televizorul vostru inteligent puteți opta pentru achiziția unei telecomenzi precum cea de față numită Best Wechip W1 și vândută de către retailerul Cafago.com. Aceasta funcționează prin intermediul unei conectivități wireless de până la 10 metri, la mijloc aflându-se un receiver USB care trebuie conectat la televizor.

Best Wechip W1

Telecomanda include un senzor de mișcare pe 6 axe ce permite controlul conținutului de pe ecran chiar și prin gesturi, iar după cum vedeți avem parte de 45 taste ce compun o mini tastatură qwerty și care permit scrierea mult mai rapidă a textului dorit. Telecomanda este compatibilă cu Android, Windows și Linux OS, fiind destinată utilizării alături de un Smart TV, TV Box Android, Laptop, dar și proiector video.

Best Wechip W1

Folosind codul promoțional L3473V1 veți putea achiziționa această telecomandă pentru suma de doar 12.49 euro de pe Cafago.com, promoția fiind valabilă până la data de 3 mai. De asemenea, acest retailer oferă și o cameră foto digitală HD de dimensiuni compacte pentru numai 18.99 euro odată cu folosirea cuponului L636DC.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×