Huawei colaborează cu Audi la dezvoltarea unei tehnologii pentru automobilele conectate

Autor:  | Publicat în:  Huawei 539 ori
<b>Huawei colaborează cu Audi la dezvoltarea unei tehnologii pentru automobilele conectate</b>Nu este prima și cu siguranță nici ultima oară când auzim despre colaborări încheiate între producători din lumea auto și firme ce activează în zona smartphone. Astăzi de exemplu aflăm că cei de la Huawei au încheiat un parteneriat cu Audi

Colaborarea dintre companiile ce activează în zona smartphone și cele care au drept domeniu de activitate construcția de automobile nu este ceva rar, asemenea situații fiind întâlnite în număr destul de mare în ultimii ani. Am văzut și multe parteneriate ce au presupus lansarea de smartphone-uri ediție limitată cu accente împrumutate din lumea auto, dar și colaborări mai avansate ce prespun tehnologii ale viitorului.

Fix despre o asemenea situație aflăm astăzi când la mijloc sunt implicate Huawei și Audi. Aceste două părți au anunțat încheierea unui acord ce implică dezvoltarea unei tehnologii pentru vehiculele conectate, constructorul german dorind să ofere pe viitoarele sale automobile soluții rapide de conexiuni la internet.

Această alianță ar urma să acopere și aspecte precum tehnologii de șofat autonom și servicii de suport online pentru clienții ce aleg brandul Audi. Alte detalii nu există pentru moment și aflăm că cele două părți au omis dezvăluirea unui anumit țel sau al unui roadmap pe termen lung.

S-a adus aminte însă de un parteneriat de anul trecut când Audi a testat o variantă optimizată de 4G numită LTE-V și destinată vehiculelor aflate în mișcare. Aceasta oferea șoferilor informații în timp real din trafic prin intermediul conexiunilor la semafoare și la camerele video aflate în intersecții. Posibil ca acest aspect să reapară în noul proiect așteptat să demareze din septembrie. 


⚡ Pentru cei care încă nu folosesc Cloud (Dropbox mai exact)! Acesta e un serviciu online gratuit (există și varianta cu plată) prin intermediul căruia puteți stoca și împărtăși fișierele aflate pe PC/ Laptop cu telefonul, tableta ori alte persoane. Sincronizarea se realizează automat și puteți face chiar backup la fotografii și clipuri de pe telefon, care astfel vor putea fi văzute direct pe calculator. Practic e imposibil să mai pierdeți astfel conținutul important de pe telefon, dacă se întâmplă ceva cu acesta. Are de altfel sute de astfel de utilități. De exemplu la Mobilissimo îl folosim pentru a partaja mostrele foto și capturile de ecran pentru reviews. Faza e că la mod gratuit spațiul de stocare în cloud este limitat și ne-ar prinde bine câțiva MB în plus. Noroc că Dropbox oferă 500 MB spațiu gratuit în plus când cineva se înregistrează la acest serviciu. Cei 500 MB îi primim atât noi, cât și noul înregistrat, dar doar folosind acest link: https://db.tt/IoekmqRiBg Practic în afară de cei 2 GB inițiali, dacă vă înregistrați prin linkul de mai sus, mai obțineți 500 MB și ajungeți la 2,5 GB din prima. :)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×