Care sunt primele 10 aplicaţii pe care le instalezi pe telefon?

4.376 ori
<b>Care sunt primele 10 aplicaţii pe care le instalezi pe telefon?</b>Cumpărarea unui terminal nou, pe lângă bucuria pe care o aduce posesorului, îl obliga şi la setarea preferinţelor şi instalarea aplicaţiilor preferate cu care îşi poate satisface tabieturile zilnice! În acesta idee, vă propun să ne împărtăşim în..

Cumpărarea unui terminal nou, pe lângă bucuria pe care o aduce posesorului, îl obligă şi la setarea preferinţelor şi instalarea aplicaţiilor preferate cu care îşi poate satisface tabieturile zilnice! În această idee, vă propun să ne împărtăşim în secţiunea discuţii primele 10 aplicaţii pe care le instalaţi de obicei pe un telefon nou sau resetat, în afară de cele de socializare şi Google, pe care vă rog să le amintiţi separat, în paranteză. Lista respectivă va fi extrem de interesantă, deoarece astfel putem afla despre aplicaţii noi sau demne de atenție, ce chiar merită încercate.

Pentru început, iată lista mea:

  1. Feedly
  2. Plex
  3. Dropbox
  4. Netflix
  5. Tunein Radio
  6. TeamViewer
  7. Pocket
  8. Forza
  9. Ştirile ProTV
  10. Pushbullet

În cazul socializării folosesc Facebook, Twitter, Instagram, Pages, Google+, YouTube, Facebook Messenger, Skype şi Hangouts, iar de la Google folosesc constant Gmail, Chrome, Drive, Google Music, Google Photos, Gesture Search, Maps, Waze şi Translate.

Evident am mai multe aplicaţii instalate, dar ele nu îmi sunt esenţiale, le folosesc mai rar, iar cu acestea am putea face cândva o listă separată. E rândul vostru acum! :)

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×