Apple cumpăra Workflow, aplicaţie de productivitate care devine gratuită cu această ocazie

972 ori
<b>Apple cumpăra Workflow, aplicaţie de productivitate care devine gratuită cu această ocazie</b>Apple îşi extinde portofoliul de aplicaţii de productivitate şi business, prin achiziţia Workflow. Populară soluţie de pe iPhone şi iPad permite o organizare mai bună a programului, prin "înlănţuirea de acţiuni și aplicaţii".  Costa 2.99 dolari, dar odată

Apple îşi extinde portofoliul de aplicaţii de productivitate şi business, prin achiziţia Workflow. Populară soluţie de pe iPhone şi iPad permite o organizare mai bună a programului, prin "înlănţuirea de acţiuni și aplicaţii".  Costa 2.99 dolari, dar odată cu achiziţia a devenit gratuit acest app.

Nu e cunoscută încă suma plătită de Apple pentru a prelua compania din spatele acestui app. Workflow primise un premiu Apple Design în 2015 pentru modul în care utiliza funcţiile "accessibility" din iOS, dar şi pentru integrarea lui VoiceOver. Cu ajutorul acestui soft devenea mai uşor ca aplicaţiile care nu aveau legătură între ele să comunice şi să fie interoperabile.

Apple cumpăra Workflow, aplicaţie de productivitate care devine gratuită cu această ocazie

Pentru a înţelege mai bine despre ce e vorba în Workflow, puteaţi conecta aplicaţia Calendar cu cea Google Maps sau Apple Maps, astfel încât să primiţi detalii despre locul unei întâlniri atunci când apărea în calendar că e momentul pentru acea întâlnire. Automatizarea task-urilor e cheia în Workflow. Soluţia e integrată cu multiple aplicaţii şi pune în valoare şi acele API-uri Siri, care au devenit disponibile în ultimul an.

Apple cumpăra Workflow, aplicaţie de productivitate care devine gratuită cu această ocazie

Are şi o aplicaţie dedicată Apple Watch, poate scurta URL-uri, va permite să găsiţi locuri pe hartă, are speed dial, un clipboard capabil şi multiple modalităţi de partajare. Softul se află in App Store gratuit.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×