S-au modernizat manelele! Mai nou poţi da dedicaţii prin aplicaţie pe mobil; Liviu Guţă are app

Autor:  | Publicat în:  Aplicatii  Mobile fun 3.382 ori
<b>S-au modernizat manelele! Mai nou poţi da dedicaţii prin aplicaţie pe mobil; Liviu Guţă are app</b>Ştiu că e ultima ştire pe care vă aşteptaţi să o vedeţi pe Mobilissimo.ro, dar asta e viaţa, nu poţi ignora ce nu îţi place. Sunt persoane ce ascultă manele şi nu te poţi lua de gusturile omului, nu-i aşa? Ei bine, dacă acele persoane au şi dare de mână..

Ştiu că e ultima ştire pe care vă aşteptaţi să o vedeţi pe Mobilissimo.ro, dar asta e viaţa, nu poţi ignora ce nu îţi place. Sunt persoane ce ascultă manele şi nu te poţi lua de gusturile omului, nu-i aşa? Ei bine, dacă acele persoane au şi dare de mână acum îşi vor putea personaliza melodiile printr-o aplicaţie.

Am aflat prin intermediul unei postări pe Facebook că mai nou poţi să plăteşti 300 de euro pentru ca numele tău să se audă sub formă de dedicație într-un astfel de "cântec", pe principiul “fără număr-număr-număr-număr”. Lăsând la o parte faptul că secţiunea de aici e plină de greşeli de exprimare, ne intrigă şi că durează 24, până la 48 de ore ca dedicaţia să fie integrată în melodie. Aparent banii vor ajunge la familii nevoiaşe prin donaţii şi ne-ar bucura să fie aşa, dar eu am suspiciuni.

S-au modernizat manelele! Mai nou poţi da dedicaţii prin aplicaţie pe mobil; Liviu Guţă are app

Cei care se simt mai "boss" pot chiar alege o dedicaţie VIP la preţul de 800 de euro, iar aici treaba devine tematică. Cum erau doinele pe care le-am învăţat la limba romană, de cătănie, de dor, de jale etc şi aici poţi alege un subiect pentru dedicaţie: de mamă, de fraţi, de străinătate, de familie. Poţi face chiar o dedicaţie pentru Samsung, să le trăiască bateria lui Note 7 la o adică.

S-au modernizat manelele! Mai nou poţi da dedicaţii prin aplicaţie pe mobil; Liviu Guţă are app

E fascinant şi halucinant să afli că există aşa ceva, dar şi să scrii despre aşa ceva. Eu zic că mai bine "artistul" lansa o aplicaţie cu sample-uri şi ne compuneam singuri manelele şi ne înregistrăm vocea cu autotune, dându-ne singuri dedicaţii. Un fel de "Guţă-fier" pentru melodii. Asta da idee!

Aplicația e disponibilă pe Android si iOS dacă vă simţiţi prea “boss” pentru melodii nepersonalizate.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×