Cum poți beneficia de televiziune gratuită prin cablu dacă încă nu ești abonat Orange și alegi pachetul Love

910 ori
<b>Cum poți beneficia de televiziune gratuită prin cablu dacă încă nu ești abonat Orange și alegi pachetul Love</b>Într-un articol prezentat săptămâna trecută v-am vorbit și despre modalitate prin care puteți beneficia de televiziune gratuită de la Orange odată cu alegerea pachetului Orange Love. Anterior discutam despre situația în care sunteți deja

Dacă vă aflați în căutarea unui pachet complet de servicii și vreți să scăpați de numeroasele facturi emise pentru fiecare serviciu în parte, atunci soluția pe care v-o recomandăm noi este pachetul Orange Love. Într-un articol de săptămâna trecută v-am vorbit despre acest program și despre modalitatea prin care puteți beneficia de televiziune gratuită prin cablu, asta dacă sunteți deja abonat la serviciile de voce Orange.

Astăzi continuăm seria de articole informative Orange Love și avem detalii despre cum puteți contracta această ofertă în situația în care nu sunteți încă abonat Orange. Vă reamintim că pachetul Love include telefonie mobilă, internet prin fibră de mare viteză, dar și televiziune gratuită prin cablu, toate fiind oferite pe aceeași factură. 

În perioada 5 noiembrie 2018 - 31 ianuarie 2019, clienții noi Orange pot alege un pachet Love care implică servicii de telefonie mobilă, internet prin fibră optică de până la 1 Gbps și televiziune gratuită.

Cum poți beneficia de pachetul Orange Love dacă ești client nou?

Dacă vrei să alegi pachetul de servicii Orange Love, tot ce trebuie să faci este să vii la Orange cu numărul tău de mobil și astfel beneficia de oferta specială. Și în cazul de față se pot alege planuri tarifare de voce favorite, dar operatorul ne recomandă două pachete bazate pe abonamentul Orange ME Start 8 care beneficiază de 2 euro reducere, ajungând să coste astfel doar 6 euro pe lună.

Orange Love

Acestui cost i se adaugă taxa lunară de 10 sau 11 euro pentru internetul prin fibră (în funcție de planul la internet ales), iar marele avantaj este reprezentat de către serviciul de televiziune prin cablu care este oferit gratuit. După cum vedeți mai sus, pachetul premium costă 17 euro pe lună (cost total de plată lunar) și include internet prin fibră de până la 1 Gbps, abonament mobil Orange ME Start 8 și televiziune gratis cu 130 canale.

Pentru un euro mai puțin aveți pachetul recomandat bazat pe internet prin fibră de până la 300 Mbps, abonament mobil Orange Me Start 8 și televiziune gratis cu 92 canale. Diferența de doar un euro nu merită, motiv pentru care recomandăm pachetul Premium care oferă internet mult mai rapid, dar și un număr mai mare de canale TV!.

Verificare acoperire și contractare pachet Orange Love

Un detaliu ce trebuie menționat este că pachetul Orange Love nu este disponibil în toate orașele din țară, astfel că va trebui să verifici acoperirea fie apelând numărul 0800 400 400 sau prin completarea unui formular de pe orange.ro prin care ceri ca Orange să te apeleze în 24 ore. În această perioadă dacă alegeți Orange Love puteți participa și la un concurs special care include drept premii 5x telefoane Huawei P20 și 5x televizoare Samsung.

Pentru informații complete despre pachetul Orange Love vă invităm pe site-ul operatorului ce poate fi accesat de aici!

Articole informative Orange LOVE:

Pentru detalii complete despre pachetul de servicii Orange Love puteți accesa site-ul operatorului de aici

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×