Reduceri și Campanii Online #150: Azi Cel, QuickMobile, iHunt, Libris [...]

520 ori
<b>Reduceri și Campanii Online #150: Azi Cel, QuickMobile, iHunt, Libris [...]</b>Ajungem astăzi iată la ediția cu numărul 150 din seria Reduceri și Campanii, articol în care avem parte de noutăți interesante din partea retailerilor. Descoperiți din lista de mai jos care sunt cele mai proaspete promoții organizate de către

Iată-ne ajunși la mijloc de săptămână, moment în care observăm că într-un sfârșit campaniile de tip Black Friday sunt pe cale de terminare. În schimb suntem asaltați cu promoții ce țin de sărbătorile de iarnă care se apropie cu pași repezi. Descoperiți care sunt cele mai proaspete oferte din online prin intermediul listei de mai jos, iar la final de articol aveți detalii despre un produs erou al zilei care bifează un discount atractiv!

Produsul erou al zilei:

În continuare mai puteți profita de oferta celor de la QuickMobile unde smartphone-ul iPhone XR (64 GB) poate fi achiziționat la cel mai bun preț de pe plan local și anume 3.598 lei folosind codul promo QUICK202. Mare atenție căci promoția este pe cale să ia sfârșit, motiv pentru care ar trebui să vă grăbiți! 

Notă: Link-urile incluse în cadrul acestui articol sunt unele de tip afiliat, iar cumpărând prin intermediul lor, ajutați Mobilissimo să obțină un comision prin care putem acoperi o parte din cheltuielile aferente menținerii site-ului online. Mulțumim tuturor pentru susținere!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×