Cum poți beneficia de televiziune gratuită prin cablu dacă ești deja abonat Orange și alegi pachetul Love

1.624 ori
<b>Cum poți beneficia de televiziune gratuită prin cablu dacă ești deja abonat Orange și alegi pachetul Love</b>În cazul în care nu știați operatorul Orange România oferă în momentul de față și pachetul de servicii Orange Love, o modalitate prin care avem parte de servicii la pachet și de o singură factură. Există două opțiuni prin care puteți beneficia

Încă din toamna anului trecut operatorul Orange România ne pune la dispoziție pachetul Love, modalitate prin care toate serviciile de care avem nevoie (telefonie mobilă, internet prin fibră de mare viteză și televiziune) sunt oferite pe aceeași factură. Procesul de plată pentru serviciile contractate este simplificat și pe deasupra există și oferte speciale de care utilizatorii se pot bucura, precum se impune în cazul de față.

Avem parte de o campanie specială care are loc în perioada 5 noiembrie 2018 - 31 ianuarie 2019, interval în care contractarea pachetului Orange Love vă aduce televiziune gratuită prin cablu. Oferta se aplică atât abonaților deja existenți, cât și utilizatorilor noi după cum veți descoperi din articolele noastre. Astăzi ne adresăm celor deja abonați la serviciile de voce Orange!

Cum poți beneficia de pachetul Orange Love dacă ești deja abonat?

Prima situație despre care vorbim este cea în care deții deja un abonament de voce la Orange. În acest caz lucrurile sunt foarte simple și tot ce ai de făcut pentru a beneficia de pachetul Love este să achiți o taxă extra lunară de doar 11 euro, cost aferent serviciului de internet prin fibră optică cu viteze de până la 1 Gbps (router Wi-Fi inclus).

Orange Love

Există și abonamentul Love de 10 euro, costul de aici fiind asociat serviciului la internet prin fibră cu viteze de până la 300 Mbps, dar pentru o diferență de doar 1 euro nu știu cine ar alege o viteză de acces mult mai slabă. Revenind totuși la întrebarea de mai sus, află că odată ce ai contractat acest pachet care implică plata abonamentului voce pe care deja îl deții și abonamentului la internet, primești ca bonus și televiziune gratuită prin cablu (până la 130 posturi TV). 

Care este principalul beneficiu al pachetului Orange Love?

Așa cum am afirmat și la punctul anterior, cel mai mare beneficiu de care vei profita odată cu alegerea pachetului Orange Love este televiziunea gratuită prin cablu oferită de către operaator. Vei avea parte astfel de până la 130 canale TV, dar și de cele mai tari competiții de fotbal din Liga Campionilor, Europa League, Liga 1, dar și Cupa României pe posturile Look Sport HD și Look Plus TV. 

De asemenea, vei putea urmări meciurile echipei preferate prin intermediul aplicației pentru smartphone sau tabletă Orange TV Go, sau accesând site-ul tvgo.orange.ro. 

Verificare acoperire și contractare pachet Orange Love

Pentru a verifica acoperirea și afla dacă orașul tău se află pe lista celor în care pachetul Orange Love este disponibil tot ce ai de făcut este să apelezi la numărul 0800 400 400 sau completa formularul special de pe orange.ro cu datele tale personale de contact, după care vei fi contactat de către un reprezentat al operatorului în termen de o zi lucrătoare. De asemenea, cei care aleg în această perioadă pachetul Orange Love pot participa la un concurs special (premii 5x Huawei P20, 5x Samsung TV).

Toate informațiile cu privire la pachetul Orange Love pot fi găsite pe orange.ro, platformă unde vei descoperi și o secțiune Help cu răspunsurile la cele mai întâlnite întrebări. Toate informațiile (inclusiv cele despre premii), le găsiți aici!

Articole informative Orange LOVE:

Pentru detalii complete despre pachetul de servicii Orange Love puteți accesa site-ul operatorului de aici

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×