Celebra dronă DJI Spark poate fi achiziționată din China pentru 348 euro; iată cât veți economisi dacă comandați de pe Cafago.com

858 ori
<b>Celebra dronă DJI Spark poate fi achiziționată din China pentru 348 euro; iată cât veți economisi dacă comandați de pe Cafago.com</b>De obicei produsele pe care vi le prezentăm din China sunt foarte accesibile, dar astăzi facem o excepție și vă propunem o super dronă. Este vorba despre DJI Spark și probabil ați auzit deja despre aceasta, mai ales că și youtuberi celebrii

În general vă prezentăm produse din China care se remarcă prin sume foarte accesibile, dar de această dată facem o excepție și ne întoarcem privirea asupra unei super drone. Așa cum ați văzut încă din titlu este vorba despre celebra DJI Spark, o dronă cu renume pe piață pentru care cei de la Cafago.com ne oferă astăzi un cod promoțional de reducere ce îi scade prețul la suma de 348.74 euro.

DJI Spark

Drona este una tare apreciată de public și l-am văzut chiar și pe celebrul youtuber Casey Neistat folosind-o în capturile sale de deasupra orașului New York sau în călătoriile sale, lăudând dimensiunile sale compacte și calitatea materialelor video. Are numai 300 grame, un sistem de evitare al obstacolelor și un senzor CMOS de 12 megapixeli ce filmează la rezoluție Full HD.

Poate realiza și fotografii, iar cu foarte puțină îndemânare veți obține selfie-uri care vor aduna mii de like-uri pe rețelele de socializare și capturi video deosebite. Este cea mai bună dronă din zona sa de dimensiuni pentru care puteți opta în acest moment și dacă tot aveați în plan achiziția unei drone, măcar mergeți pe cea mai bună variantă posibilă.

E drept că prețul nu este accesibil pentru orice buzunar, dar în cazul în care alegeți achiziția din China veți economisi câteva sute de lei pe care îi puteți investi în altceva. Folosind codul promo L7999W puteți cumpăra această dronă pentru suma de 348.74 euro și în cazul în care vă întrebați, TVA-ul de 19% pe care trebuie să îl plătiți la sosirea coletului în țară este de 66.26 euro.

Se ajunge astfel la un cost total de fix 415 euro ~ 1.920 lei. Dacă accesați site-ul compari.ro veți vedea că prețurile pentru drona DJI Spark de pe plan local trec de 2.100 lei, așa că măcar 200 lei tot economisiți. Găsiți drona pe Cafago.com!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×