Cameră video auto ce filmează Full HD la numai 49,90 lei pe QuickMobile doar astăzi

1.438 ori
<b>Cameră video auto ce filmează Full HD la numai 49,90 lei pe QuickMobile doar astăzi</b>La QuickMobile continuă promoțiile de la Polul Smart al Reducerilor și astăzi, o zi în care sunt vizați posesorii de automobile aflați în căutarea unei camere video pentru filmarea traficului. De obicei aceste produse vă scot câteva sute de lei

La Polul Smart QuickMobile reducerile continuă și astăzi, o zi în care sunt vizați posesorii de automobile care se află în căutarea unei camere video pentru filmarea traficului. De obicei un model cât de cât okay costă cel puțin 100-200 lei, dar ce spuneți de o asemenea cameră ce poate fi achiziționată pentru doar 49.99 lei? Ei bine oferta există și doar astăzi puteți profita și dărui mașinii voastre un cadou de Crăciun.

Camera video auto

Camera video DVR Star vine cu un ecran de 2.7 inch pentru afișarea imaginilor captate, cu 6 LED-uri IR pentru filmarea pe timp de noapte și cu un senzor capabil să filmeze la rezoluție Full HD și 24 cadre pe secundă. Se poate filma și HD la 30 cadre pe secunde dacă vreți ca memoria cardului microSD să nu se umple prea rapid, gadget-ul oferind slot pentru carduri de până la 32 GB.

Camera video auto

Se va conecta direct la bricheta mașinii, dar are și o baterie reîncărcabilă în cazul în care doriți să o utilizați astfel. Materialele obținute vor fi salvate în format AVI și sunt puse la dispoziție diferite moduri de filmare după cum puteți afla accesând pagina produsului. La suma de 49.99 lei nu avem obiecții pentru acest produs și vă reamintim că oferta este valabilă doar astăzi! 

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×