Samsung va livra aproximativ 180 - 200 milioane de panouri OLED flexibile pentru iPhone-urile din 2018

849 ori
<b>Samsung va livra aproximativ 180 - 200 milioane de panouri OLED flexibile pentru iPhone-urile din 2018</b>Am mai auzit vestea că Apple plănuiește să aducă și anul viitor modele iPhone echipate cu panouri OLED, știre confirmată într-un fel astăzi de către surse din rândul distribuitorilor de componente. Se dezvăluie că gigantul din Cupertino

Am mai auzit pe parcursul acestui an faptul că și pentru 2018 cei de la Apple ne pregătesc iPhone-uri cu panouri OLED, o veste oarecum confirmată astăzi de surse din rândul celor implicați în lanțul de aprovizionare. Se menționează că gigantul din Cupertino ar fi bătut deja palma cu Samsung pentru aproximativ 180 - 200 milioane de panouri flexibile OLED ce vor fi regăsite pe iPhone-urile din 2018.

Creșterea comenzilor este una serioasă, asta ținând cont că pentru acest an Apple a comandat numai 50 milioane de panouri OLED ce au ajuns pe iPhone X. O mare parte din cele rezervate pentru anul viitor vor ajunge și pe asemenea modele, dar din zvonurile care se tot plimbă online am aflat că va sosi pe piață și un succesor sau poate o variantă mai generoasă la capitolul diagonală.

Potrivit celor de la IHS Market care au realizat un calcul detaliat, Samsung ar urma să obțină aproximativ 19.8 - 22 miliarde de dolari pe seama acestei comenzi primite de la Apple. Suma cerută pentru fiecare panou OLED ar fi de 110 dolari și include atât sticla de deasupra, cât și senzorul touch.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×