eMAG va oferi mâine reduceri în valoare totală de 10.000.000 lei! Aniversează 17 ani de activitate

2.409 ori
<b>eMAG va oferi mâine reduceri în valoare totală de 10.000.000 lei! Aniversează 17 ani de activitate</b>După promoții de Black Friday și 1 Decembrie, iată că vine și momentul unor reduceri aniversare marca eMAG. Celebrul retailer de pe plan local marchează mâine aniversarea de 17 ani, oferind cu această ocazie reduceri în valoare totală

Unul dintre cei mai mari retailerii de pe plan local și anume eMAG se pregătește pentru o nouă campanie de reduceri mâine pe data de 4 decembrie, zi în care sărbătorește 17 ani de activitate. Cu această ocazie ni se vor oferi reduceri în valoare totală de 10.000.000 lei.

Retailerul ne invităm să adăugăm de pe acum produsele favorite în coș pentru a le putea cumpăra rapid mâine și desigur un pas inițial pe care trebuie să îl faceți este crearea unui cont de utilizator în cazul în care nu aveți deja unul. Odată realizat acest pas, completați datele personale și adresa de livrare, iar mâine veți putea comanda produsele dorite simplu și rapid.

Ce trebuie să rețineți este că pe lângă reducerile standard asociate produselor din ofertă, eMAG ne pune la dispoziție și un cod special de reducere "eMAG17ani" pe care trebuie să îl adăugați la comandă în secțiunea specială. Mă gândesc că vor exista și vouchere cadou la achiziții precum s-a întâmplat și anii trecuți și ca startul să se dea dimineață în intervalul 7:00 - 8:00.

Un ghid al campaniei aniversare eMAG găsiți aici

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×