Vivo Nex 2 bifează apariția în materiale teaser; Se confirmă camera triplă și ecranul secundar

712 ori
<b>Vivo Nex 2 bifează apariția în materiale teaser; Se confirmă camera triplă și ecranul secundar</b>Printre companiile care ne-au impresionat în acest an prin telefoane care au redus muchiile panoului frontal s-a numărat și Vivo, firmă ce ni l-a adus pe piață pe Vivo Nex. Se renunța la decupaj în zona superioară odată cu adoptarea unui mecanism

Vara anului 2018 s-a dovedit a fi una toridă în materie de lansări smartphone, sezon estival ce a fost deschis de Vivo NEX - un terminal care ne-a lăsat cu gura căscată datorită panoului frontal aproape edge-to-edge. Muchiile erau reduse la maxim și asta fără a fi nevoie de vreun decupaj în zona superioară, fiind folosit în schimb un mecanism de tip periscop pentru camera selfie ce era acționată automat.

Vivo NEX 2

A urmat apoi debutul lui Oppo Find X și cumva conceptul propus de Vivo a fost uitat rapid de către public. Acum ne pregătim pentru lansarea modelului succesor care se va numi Vivo Nex 2 și pe care l-am văzut de curând pe masa de teste a unui youtuber. Au apărut și câteva randări dar și fotografii, iar astăzi vin materiale teasere menite să confirme dotările vehiculate.

Vivo NEX 2Vivo NEX 2

Pe această cale ne este confirmată camera triplă din spate, dar și ecranul secundar din spate ce va putea fi utilizat pentru task-uri obișnuite dar și pe post de oglindă pentru a realiza selfie-uri la super calitate. Va exista și un LED RGB pentru notificări numit "Lunar Light", cât și funcția "Time of Flight" ce ne va permite să ne schimbăm virtual hainele din fotografii cu ajutorul AI-ului cel mai probabil.

Așteptăm ca următoarele materiale teaser să dezvăluie și câteva dintre dotările hardware și eventual data lansării! 

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×