Samsung Galaxy S10 Plus surprinde în cele mai noi randări, cu cameră selfie duală; Avem şi video la 360 de grade

Autor:  | Publicat în:  Samsung 4.953 ori
<b>Samsung Galaxy S10 Plus surprinde în cele mai noi randări, cu cameră selfie duală; Avem şi video la 360 de grade</b>Samsung Galaxy S10 Plus a fost scăpat ceva mai rar decât Galaxy S10, dar se revanşează din plin astăzi, când apare într-un video la 360 de grade. Îl vedem şi într-o serie de randări cât se poate de detaliate, provenite de la 91mobiles şi @OnLeaks.

Samsung Galaxy S10 Plus a fost scăpat ceva mai rar decât Galaxy S10, dar se revanşează din plin astăzi, când apare într-un video la 360 de grade. Îl vedem şi într-o serie de randări cât se poate de detaliate, provenite de la 91mobiles şi @OnLeaks.

În cazul în care nu va suna familiar, e aceeaşi sursă care ne-a oferit scăpări pentru Xperia XZ4, Xperia XA3 şi XA3 Ultra, dar şi multe alte terminale. E cred prima oară când vedem o răbdare pentru Galaxy S10 Plus care implică o cameră duală selfie decupată în ecran. Apare şi camera tripla orientată orizontal in spate şi nici urmă de cititorul de amprente, care e probabil integrat în ecran.

Sursa randărilor scrie că avem aici un display de 6.4 inch, unul curbat pe lateral şi cu abordare de design edge to edge. Acesta este un panou AMOLED cu rezoluţie Quad HD, similar cu ce am văzut pe Galaxy S9 Plus. Revin puţin la camera principală, care include un obiectiv tele, unul wide angle şi unul standard. Terminalul măsoară 7.8 mm în talie şi 157.5 mm în lungime, plus 75 mm în lăţime.

Cu tot cu protuberanţa camerei ajunge la 9 mm în grosime. Nuanţa apărută aici este Ice Blue, cea apărută recent pentru Galaxy S9 şi S9 Plus. E interesant că se păstrează şi jackul audio de 3.5 mm, lângă portul USB Type-C de jos. Galaxy S10 Plus ar veni cu până la 8 GB RAM, Android Pie cu One UI şi cu maxim 512 GB stocare. Are şi baterie de 3700 mAh şi încărcare rapidă, inclusiv wireless.

Rămâne de văzut dacă va fi de ajuns să vedem doar muchii înguste şi curbate şi o cameră tripla plus cea duala selfie pentru a cuceri publicul în 2019…

Material Video Promovat

(Huawei P30 Pro Review, detalii aici)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×