evoMAG dă startul reducerilor de Black Friday pe 1 noiembrie; campania va dura până pe 19 noiembrie

1.660 ori
<b>evoMAG dă startul reducerilor de Black Friday pe 1 noiembrie; campania va dura până pe 19 noiembrie</b>Nici bine nu am pășit în luna noiembrie și deja retailerii de pe plan local au demarat campanii de Black Friday sau și-au anunțat intenția de organizare a unor astfel de promoții. După Flanco este rândul evoMAG să dea startul reducerilor

Urmând exemplul celor de la Flanco, iată că și evoMAG vine în acest an cu o mega-campanie Black Friday - una ce se va întinde pe aproximati 3 săptămâni. Retailerul promite discount-uri de până la 70% pentru peste 30.000 produse din categorii diverse precum telefoane mobile, accesorii, tablete, laptop-uri, televizoare, echipamente multimedia, dar și electrocasnice, produse îngrijire personală și altele.

  • Runda 1 - între 1 și 5 noiembrie
  • Runda 2 - între 7 și 14 noiembrie
  • Runda 3 - între 17 și 19 noiembrie

Startul se dă pe 1 noiembrie și finalul are loc pe 19 noiembrie, perioadă în care se vor desfășura 3 runde de reduceri. În fiecare nouă rundă vor fi incluse și produse diferite, care nu au beneficiat de reduceri în rundele anterioare. Aparent vom avea televizoare cu prețuri ce pornesc de la 349 lei, telefoane mobile cu prețuri cu până la 48% mai mici și electrocasnice cu reduceri de până la 35%.

Anul acesta, evoMAG va desfăşura campania de Black Friday în perioada 1 – 19 noiembrie. Extindem perioada cu cele mai importante reduceri din an, pentru a le oferi clienţilor noştri posibilitatea de a achiziţiona mai devreme produsele pe care şi le doresc. Ne-am gandit că dacă avem deja produsele şi reducerile stabilite, să le şi oferim clienţilor. De asemenea, modificările aduse la interfaţa site-ului vor îmbunătăţi experienţa de cumpărare a clienţilor, iar parteneriatele pe care le avem cu companiile de curierat, la care se adaugă livrarea cu flotă proprie şi punctele de livrare disponibile, ne asigură că produsele vor ajunge la clienţi mai rapid ca anii trecuţi.

De asemenea, clienții pot beneficia de o reducere suplimentară de 10% la orice comandă mai mare de 600 lei, în cazul în care vor accesa un credit online de la Credius. Se oferă și posibilitatea de achiziție în rate și evoMAG promite livrarea produselor comandate într-un interval de 1-3 ore de la plasarea comenzii până pe 15 noiembrie. Este un pic ciudată această afirmație pentru că nu se menționează pentru ce orașe este aplicată opțiunea..

Rămânem să ne convingem cum stă treaba mâine odată ce se dă startul reducerilor și când apare regulamentul campaniei. Mai sus aveți și declarația lui Mihai Pătrașcu, CEO evoMAG! Site-ul retailerului poate fi accesat de aici.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×