GearBest dă startul unei campanii promoționale de toamnă! Avem multe reduceri, vânzări flash și tot soiul de concursuri

1.233 ori
<b>GearBest dă startul unei campanii promoționale de toamnă! Avem multe reduceri, vânzări flash și tot soiul de concursuri</b>În această perioadă se remarcă și campaniile de toamnă pe care retailerii le organizează, GearBest fiind unul dintre aceștia după cum aflați în continuare. Promoția acestui magazin asiatic se întinde pe 3 etape, prima fiind deja activă chiar în momentul

Un lucru pe care l-ați observat cu siguranță este că mai toți comercianții ce își desfășoară activitatea în online au demarat campanii speciale de toamnă sau de tip Back to School. Și retailerul asiatic GearBest a dat startul unei asemenea promoții de curând și avem parte astfel de reduceri la o gamă variată de produse, sesiuni de vânzări flash la unele dintre cele mai populare electronice, dar și concursuri!

Astăzi pe data de 6 septembrie are loc așa numita ediția Autumn Bumper Harvest ce ne aduce discount-uri la achiziția cu PayPal, pachete speciale cu produse surpriză la interior, dar și reduceri la produsele pentru care publicul dă share. Acestea din urmă sunt în general în valoare de 10 dolari și discount-ul este binevenit mai ales dacă este vorba despre vreun gadget pe care îl puteți achiziționa astfel mai ieftin.

GearBest

Cea mai inedită ofertă de acest tip este pentru smartphone-ul Elephone P8 care va fi vândut la suma de numai 9.99 dolari (doar 10 exemplare) atunci când se ating 10000 distribuiri pe rețelele de socializare. La 5000 de distribuiri prețul scade la 99.99 dolari și tot 10 unități vor fi disponibile. În mod normal acest smartphone este vândut pentru suma de 199.99 dolari.

GearBest

Așa cum spuneam există și vânzări flash, o nouă serie de produse urmând a fi vândute în acest regim peste doar o oră. Printre ele se află un card microSD Samsung de 64 GB cu preț de 21.99 dolari, un smartphone Oukitel K10000 Pro ce vine cu o uimitoare baterie de 10000 mAh pentru suma de doar 169.99 dolari, dar și smartwatch-ul cu look sportiv Xiaomi Amazfit ce va putea fi cumpărat pentru 95.99 dolari

Gearbest

De asemenea sunt și câteva concursuri speciale prezentate sub forma unor jocuri prin care puteți câștiga puncte GearBest pentru folosirea la diverse achiziții, cât și premii precum smartphone-uri, gadget-uri, aspiratoare robot sau periferice. Una dintre acestea este Fall Scavenger Hunt unde aveți 3 șanse din start pentru a deschide unul din numeroasele cufere ce conțin premiile mai sus prezentate.

Un altul este Fruit Rain, joc cu o ploaie de fructe în stil Fruit Ninja unde puteți câștiga tot soiul de premii. Campania principală Gearbest o puteți accesa de aici și vă urăm bafta la premii și la achiziții inspirate!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×