eMAG are o nouă campanie de vânzări flash până la ora 14! Iată ce produse găsim

1.680 ori
<b>eMAG are o nouă campanie de vânzări flash până la ora 14! Iată ce produse găsim</b>Cei de la eMAG au organizat în ultimele zile și câteva campanii de vânzări flash, promoție ce revine și astăzi în intervalul orar 10 - 14. Printre produsele afișate aici avem și un blender cu preț de sub 200 lei ce vine la țanc pentru pregătirile

În cazul în care nu ați observat, cei de la eMAG au organizat în ultimele zile și o serie de reduceri flash, campanii organizate pe site preț de doar câteva ore cum se întâmplă și astăzi. În această zi de 15 decembrie promoția Flash Deals are loc în intervalul orar 10-14 și este vorba despre un stoc limitat al produselor astfel că trebuie să vă grăbiți în cazul în care găsiți o ofertă cu adevărat pe gustul vostru.

eMAG

Sunt incluse numeroaser produse din categorii diverse după cum puteți vedea, de la televizoare, electrocasnice și până la produse auto sau produse pentru cei mici. Cele mai interesante mi se par ofertele pentru anumite electrocasnice, asta pentru că puteți da la schimb un produs vechi prin programul Buy-Back și astfel obține un voucher de reducere extra. 

Mașina de spălat Beko WKY71233PTLYB3 care se vinde acum pentru suma de 944 lei vă va aduce și un voucher extra de 150 lei pentru achiziții ulterioare de pe eMAG dacă predați curierului un produs electrocasnic mare. Mai jos vedeți și alte produse cu preț bun, iar aici aveți întreaga campanie activă până la ora 14 doar!

  • Blender Heinner Master - 156 lei
  • Scaun de birou Kring Star - 107 lei
  • Televizor Star-Light 140 cm FHD - 1.499 lei
  • Esspresor DeLonghi Nespresso Latissima - 1.259 lei
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×