GeekBuying are o campanie de reduceri pentru cele mai populare gadget-uri; Iată ce găsim

949 ori
<b>GeekBuying are o campanie de reduceri pentru cele mai populare gadget-uri; Iată ce găsim</b>Iubitorii de shopping online vor primi cu brațele deschise noua campanie de reduceri organizată de către GeekBuying, retailer care în această perioadă oferă discount-uri pentru numeroase gadget-uri și telefoane. Noi ne-am oprit asupra unui

În cazul în care nu știați, retailerul chinez GeekBuying organizează în această perioadă o nouă campanie promoțională în care include unele dintre cele mai populare gadget-uri și electronice din portofoliu. Oferta este valabilă până pe data de 19 februarie și veți găsi aibi numeroase dispozitive precum purtabile, căști audio, boxe portabile, ba chiar și imprimante 3D sau accesorii gaming. Noi am ales 3 produse de aici și le descoperiți în rândurile de mai jos.

Boxă portabilă Xiaomi Mini

Xiaomi Mini

Pentru iubitorii de muzică avem pe lista noastră și boxa portabilă Xiaomi Mini, un gadget de forma unui puc ce poate fi transportat foarte ușor oriunde și oricând. Costă în această perioadă doar 12.59 dolari și se va conecta la smartphone-ul prin intermediul unei conexiuni Bluetooth 4.0. Autonomia în modul playback continuu este de până la 4 ore și potrivit celor care au achiziționat produsul, volumul este foarte puternic în ciuda mărimii dispozitivului.

Card microSD Samsung EVO Plus UHS-3 128 GB

Samsung EVO Plus UHS-3 128 GB

De asemenea, vă propunem și achiziția cardului microSD Samsung EVO Plus UHS-3 de 128 GB, produs care poate fi achiziționat pentru suma de 46.99 dolari până pe data de 19 februarie. Este ideal pentru cei care filmează mult la rezoluție 4K, dar și pentru cei care vor să stocheze colecții întregi de seriale, muzică și tot soiul de aplicații și jocuri. 

Smartwatch Allcall W1

 Allcall W1

Pe final avem și un smartwatch pe listă - modelul Allcall W1 ce se vinde pentru suma de 89.99 dolari. Acesta este compatibil cu smartphone-urile Android și iOS, dar cea mai importantă caracteristică a sa este slotul SIM cu suport pentru conectivitate 3G. Se pot realiza astfel apeluri sau expedia mesaje și pe deasupra mai primim și GPS. Are 2 GB RAM, 16 GB de stocare și un ecran circula de 1.39 inch cu tehnologie AMOLED.

Întreaga ofertă a celor de la GeekBuying poate fi consultată de aici până la data de 19 februarie!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×