Samsung Galaxy S9 va oferi difuzoare stereo și o funcție similară lui Animoji de pe iPhone X

3.007 ori
<b>Samsung Galaxy S9 va oferi difuzoare stereo și o funcție similară lui Animoji de pe iPhone X</b>Doar 12 zile rămase până la debutul lui Samsung Galaxy S9 și deja știm mai tot ce se poate despre acest viitor flagship, inclusiv faptul că va fi cel mai scump smartphone din seria S de până acum. Astăzi publicația sud-coreenă ETNews.com are

Cu doar 12 zile rămase până la debutul lui Samsung Galaxy S9 leak-urile sunt în continuare la posturi, astfel că astăzi publicația sud-coreeană ETNews.com are câteva detalii extra. Suntem informați că operatorii și producătorii de accesorii deja testează noile telefoane din seria Galaxy S9 și descoperim că într-adevăr se vor oferi difuzoare stereo în cazul de față, semn că acustica de înaltă fidelitate va fi unul dintre punctele forte.

De asemenea, Galaxy S9 va oferi o funcție rivală pentru Animoji prin care vom putea crea emoji-uri animate 3D folosind camera selfie fix ca pe iPhone X. Alte detalii incluse în raportul publicației mai sus menționate se referă la camera duală de pe Galaxy S9+ ce va aduce deschidere f/1.5 și la prezența unui sistem de deblocare ce se folosește de un scanner de iris și de tehnologia de recunoaștere facială.

ETnews spune că design-ul lui S9 nu suferă modificări majore, dar că într-adevăr muchiile laterale ale ecranului vor fi ceva mai vizibile de această dată. Grosimea telefonului ar scădea doar cu puțin și butonul fizic pentru Bixby rămâne la posturi. Mai aflăm și faptul că varianta standard Samsung Galaxy S9 nu va costa mai mult de 920 dolari în Coreea de Sud.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×