GeekBuying are reduceri speciale pentru produsele aflate în depozitele europene; iată ce găsim aici

1.772 ori
<b>GeekBuying are reduceri speciale pentru produsele aflate în depozitele europene; iată ce găsim aici</b>Pentru că achiziția de produse din China reprezintă un proces de durată și totodată o cheltuială extra pentru TVA-ul ce trebuie achitat la sosirea coletelor în țară, vă prezentăm astăzi o campanie intereasantă a celor de la GeekBuying

De multe ori achiziția unui produs din China ridică și unele neplăceri precum durata mare de așteptare până la sosirea comenzii și plata de taxe vamale și ale TVA-ului odată ce produsul ajunge în țară. Pentru cei care vor să dea skip acestor pași există posibilitatea achiziției de produse din depozitele europene pe care retailerii precum GeekBuying le dețin și de unde se livrează mult mai rapid.

Xiaomi Redmi Note 4

Acest comerciant desfășoară chiar acum o promoție specială pentru produsele din depozitele cu pricina, fiind o ocazie numai bună să găsiți produse la prețuri atractive. Sunt vizate aici dispozitivele din depozitele aflate în Germania, Spania și Italia, iar după cum puteți observa oferta este una diversificată. Avem smartphone-uri, purtabile, TV Box-uri, dar și vehicule electrice sau echipamente smart home.

Xiaomi Redmi Note 4

Un exemplu bun de luat în seamă este smartphone-ul Xiaomi Redmi Note 4 care achiziționat din depozitul spaniol costă 165.99 dolari în varianta cu 3 GB RAM și 32 GB spațiu de stocare flash. Același model comandat din depozitul chinez costă 149.99 dolari, dar la suma totală se adună și TVA-ul de 19% (adică 28 dolari) și taxele vamale, totalul fiind de aproximativ 180 dolari.

Economisim minim 10 dolari și avem și avantajul unui transport mai rapid astfel. Acesta este doar un exemplu și pentru a vedea cum se prezintă întreaga ofertă aveți aici link-ul campaniei sau mai jos câteva sugestii de la noi!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×