Campania promoțională "March Mega Sale" continuă la GeekBuying cu extra reduceri pentru utilizatorii noi

589 ori
<b>Campania promoțională "March Mega Sale" continuă la GeekBuying cu extra reduceri pentru utilizatorii noi</b>Pe final de lună martie cei de la GeekBuying au demarat campania promoțională numită "March Madness", oferta tare atractivă care aduce reduceri la o gamă variată de produse după cum v-am informat și prin intermediul unui

Pe final de lună martie cei de la GeekBuying au demarat campania promoțională numită "March Mega Sale", oferta tare atractivă care aduce reduceri la o gamă variată de produse după cum v-am informat și prin intermediul unui articol anterior. Astăzi descoperim noi discount-uri puse la bătaie de către retailer, inclusiv o promoție prin care primim extra discount în funcție de valoarea comenzii. 

GeekBuying

Vorbim în acest caz despre o promoție destinată utilizatorilor noi care își fac un cont proaspăt chiar acum, ofertă ce implică oferirea unui discount de 20 dolari la achiziții de minim 250 dolari (cod voucher: 2019NEW20), sau 5 dolari dacă achiziționați produse în valoare minimă de 50 dolari (cod voucher: 2019NEW5).

GeekBuying

Sunt și reduceri exclusive pe care le veți găsi în pagina promoției GeekBuying, iar tot aici veți descoperi și o categorie cu produsele aflate în trending, respectiv categoria cu cele mai populare produse în funcție de rating-ul dat de către utilizatori. Aveți mai jos o listă cu cele mai atractive produse incluse în promoție, iar pentru colecția completă puteți accesa site-ul geekbuying.com de aici!

    Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×