Reduceri speciale la GeekBuying: Căşti Bluetooth cu baterie generoasă, rezistență la apă + altele

945 ori
<b>Reduceri speciale la GeekBuying: Căşti Bluetooth cu baterie generoasă, rezistență la apă + altele</b>Uneori vă aducem şi câteva campanii de reduceri de la retailerii din China, iar azi am găsit pentru voi câteva accesorii, purtabile, camere interesante la GeekBuying. Produsele au discounturi extra, prin coduri cupon, pe care le regăsiţi

Uneori vă aducem şi câteva campanii de reduceri de la retailerii din China, iar azi am găsit pentru voi câteva accesorii, purtabile, camere interesante la GeekBuying. Produsele au discounturi extra, prin coduri cupon, pe care le regăsiţi mai jos. Noi ne-am axat pe un produs vedetă, un set de căşti Bluetooth numit Tronsmart Encore, care au o reducere specială.

Tronsmart Encore

Căştile Bluetooth 5.0 Tronsmart Encore costă în general 33.99 de dolari, dar dacă veţi aplica codul "TRONSMART45", veţi scădea preţul la doar 26.99 dolari. Oferta este valabilă până pe 10 martie 2019. Căştile au suport pentru Siri sau Google Assistant, care se activează apăsând de două ori pe cască dreapta. Puteţi realiza apeluri, controla muzica, pune întrebări despre vreme şi multe altele.

Tronsmart Encore

Accesoriul se conectează la telefoane cu iOS sau Android via Bluetooth 5.0. Nu e chiar un produs oarecare, pentru că văd că e promovat în imagini oficiale de Luis Suarez, fotbalist faimos de la FC Barcelona. Pairing-ul se face intuitiv şi avem un corp rezistent la apă, sudoare şi stropire la standard IPX5.

Tronsmart Encore

Trebuie spus că acestea sunt căşti HiFi stereo, cu design ergonomic, iar împreună cu carcasa de transport se ajunge la 12 ore de autonomie. Căştile în sine oferă 3 ore de playback/ 4 ore apeluri, iar carcasa adăugă încă 9 ore. Puteţi alege dopuri adecvate mărimii voastre de ureche, S, M sau L. 

GeekBuying are o serie întreagă de reduceri în această perioadă şi le găsiţi aici:

  1. Cameră video acțiune Xiaomi Mijia Seabird 4K: 25.99 dolari folosind codul "MJCASE"
  2. Bec smart Xiaomi Yeelight: 17.99 dolari folosind codul "XIAOMIYL"
  3. Căști Bluetooth: 2.19 dolari folosind codul "S6BTHP"
  4. Căști Bluetooth iT007 TWS: 29.99 dolari folosind codul "IT007TWS"
  5. Ceas Quartz Gemius: 2.99 dolari folosind codul "WATCH01"
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×