GeekBuying ne aduce reduceri speciale de Halloween; găsim orice de la decorații și până la electronice

824 ori
<b>GeekBuying ne aduce reduceri speciale de Halloween; găsim orice de la decorații și până la electronice</b>Așa cum știți, pe data de 31 octombrie se sărbătorește Halloween-ul, acesta fiind un motiv perfect pentru retaileri de a ne aduce reduceri la o gamă variată de produse. Fix asta face și GeekBuying, magazin de origine chineză care deja a demarat

Pe data de 31 octombrie se va sărbători Halloween-ul, aceasta fiind o ocazie ideală pentru retaileri de a ne oferi reduceri atractive la o gamă largă de produse, de la decorații speciale și costume și până la tot soiul de electronice. Și magazinul asiatic GeekBuying a dat startul unei astfel de promoții astăzi și în rândurile de mai jos veți vedea 3 dintre produsele pe care noi le-am găsit și care costă sub 55 dolari!

Cameră video supraveghere Xiaomi Dafang 1080P - 25.99 dolari

Xiaomi Dafang 1080P

Dacă vreți să știți în permanență că totul este în regulă în casa voastră puteți alege camera video de supraveghere numită Xiaomi Dafang Smart care acum este vândută pentru suma de numai 25.99 dolari. Aceasta vine echipată cu un senzor CMOS de 1/2.7 inch cu unghi larg de vizualizare la 120 grade și ni se oferă drept funcție specială posibilitatea de zoom digital 8X pentru a vedea exact ce s-a întâmplat într-o anumită zonă din cameră.

Filmează la rezoluție Full HD și mai aduce conectivitate Wi-Fi, port USB pentru stocarea materialelor filmate pe un stick de memorie sau hard extern și din aplicația Mijia putem vedea oricând se ce întâmplă în căminul nostru.

Dronă pentru selfie JJRC H47 ELFIE Plus - 37.99 dolari

În cazul în care selfie-urile reprezintă un punct de interes pentru voi, aflați că GeekBuying vinde în această perioadă și drona JJRC H47 ce a fost creată cu scopul de a realiza asemenea capturi. Ca design aceasta se aseamănă lui DJI Spark și aflați că la bord se află o cameră HD ce poate realiza fotografii sau clipuri video la rezoluție 720p. Are un senzor giroscop pe 6 axe, conectivitate Wi-Fi și o baterie de 500 mAh ce promite 7 minute de zbor. Costă 37.99 dolari.

Brățară fitness Huawei Band 2 Pro - 54.99 dolari 

Huawei Band 2 Pro

Pentru final am păstrat brățara fitness Huawei Band 2 Pro care poate fi achiziționată pentru suma de 54.99 dolari. Este un smartband bine echipat, având un display P-OLED, un modul GPS integrat și certificare pentru rezistență la apă în regim 5ATM. Se oferă și senzor de puls, pedometru pentru monitorizarea numărului de pași, a distanței parcurse și a numărului de calorii arse. De asemenea, acest purtabil aduce o baterie de 100 mAh ce se va încărca în 1.5 ore.

Rezistă 21 zile în standby și avem parte de funcția de notificare pentru apelurile și mesajele primite pe telefon. Huawei Band 2 Pro este compatibil cu smartphone-urile ce rulează minim Android 4.4 KitKat sau iOS 8.0. Mai aflați că gadget-ul oferă senzor de presiune și temperatură și că greutatea sa este de 48 grame.

Toate produsele listate aici, dar și altele oferite la prețuri speciale pot fi găsite chiar acum pe site-ul GeekBuying.com în perioada campaniei de Halloween!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×