GeekBuying vine cu oferte speciale pentru smartphone-urile Samsung și Nokia! Iată cum se prezintă oferta

1.526 ori
<b>GeekBuying vine cu oferte speciale pentru smartphone-urile Samsung și Nokia! Iată cum se prezintă oferta</b>Rar vedem retaileri asiatici care să ofere la vânzare smartphone-uri Samsung sau Nokia, dar iată că cei de la GeekBuying au și asemenea produse în stoc și prețurile nu sunt deloc rele raportat la dotările primite. Pe lista magazinului se află

Foarte rar vedem retaileri chinezi care comercializează smartphone-uri Samsung sau Nokia, situații deosebite dar nu imposibile după cum ne demonstrează GeekBuying. Acest magazin online ne propune astăzi o campanie tare atractivă în care sunt incluse numeroase terminale ale firmelor mai sus menționate. Mai apar și produse precum Huawei P10 Plus, Sharp Aquos S2 și chiar recent lansatul ZTE Nubia Z17s.

Nokia 6

Este o ocazie bună pentru acei cumpărători ce vor să economisească ceva bani la achiziția unui smartphone de marcă, asta punând la socoteală și TVA-ul ce trebuie plătit la sosirea în țară. Un exemplu bun de luat în seamă este Nokia 6, telefon cu procesor Qualcomm, display de 5.5 inch și 4 GB de RAM. Folosind codul TWWQOIUM veți putea achiziționa terminalul pentru suma de 252.99 dolari.

Samsung Galaxy C7 Pro

De asemenea, pe listă se mai află și Samsung Galaxy C7 Pro, un phablet de 5.7 inch ce sosește echipat cu 4 GB RAM, procesor Snapdragon 626 și cameră selfie de 16 megapixeli. Are corp metalic, 64 GB de stocare flash și sosește pe albastru, auriu sau pe varianta rose gold. Costă 311.99 dolari dacă veți folosi codul promo JQSUTMMK.

Mai multe oferte marca GeekBuying găsiți aici sau în lista de mai jos!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×