GeekBuying oferă reduceri pentru produsele din categoria smart home; iată câteva exemple

893 ori
<b>GeekBuying oferă reduceri pentru produsele din categoria smart home; iată câteva exemple</b>Sfârșitul anului ne aduce și o ofertă specială la produsele smart home din partea celor de la GeekBuying. Retailerul chinez de față ne propune o gamă largă de gadget-uri smart precum becuri ce se pot controla de pe smartphone, sonerii

În cazul în care vreți să vă transformați la anul casa într-una inteligentă, cei de la GeekBuying vă oferă această posibilitate la prețuri foarte mici. Campania de final de an a retailerului chinez se adresează fix acestor produse smart și în rândurile de mai jos veți regăsi câteva dintre preferatele noastre, oferta fiind mult mai variată după cum puteți vedea chiar voi odată ce accesați pagina comerciantului de aici!

Priză smart cu suport Amazon Alexa

Priza inteligenta

Cheltuind suma de numai 8.99 dolari vă puteți achiziționa o asemenea priză inteligentă care pe deasupra oferă și integrare cu asistentul vocal Amazon Alexa. Ce înseamnă asta este că puteți controla dispozitivul prin intermediul unei boxe inteligente cu Amazon Alexa, cum ar fi Allview V-Bass! Priza poate fi controlată de oriunde folosind smartphone-ul cu Android și iOS și este tare utilă pentru casa voastră!

Bec inteligent Xiaomi

Bec inteligent

Coincidență sau nu, tot pentru suma de 8.99 dolari puteți adăuga în coș becul inteligent Xiaomi Mijia Philips, un produs ce poate fi controlat foarte simplu prin intermediul unei aplicații de pe smartphone. Îl puteți programa pentru a se stinge sau aprinde la o anumită oră și aveți și opțiunea de a reduce luminozitatea sau a seta căldura luminii.

Cameră video supraveghere Xiaomi 1080p

Xiaomi Dafang

Totodată, pentru a vă știi casa în siguranță pe timpul cât sunteți plecat la serviciu sau prin vacanță, este nevoie de o cameră video de supraveghere precum acest model Xiaomi Dafang ce costă 19.99 dolari. Filmează la rezoluție Full HD și dispune de lentile cu unghi wide la 120 grade și de tehnologie Night Vision pentru a putea vedea ce se întâmplă și pe timpul nopții. Feed-ul live se vede de pe smartphone și filmările pot fi salvate pe stick.

Pentru întreaga oferă a celor de la GeekBuying vă invităm să accesați pagina dedicată reducerilor de aici!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×