Încărcător auto Xiaomi cu Fast Charge 18W acum la reducere pe Cafago! Avem și alte promoții atractive

883 ori
<b>Încărcător auto Xiaomi cu Fast Charge 18W acum la reducere pe Cafago! Avem și alte promoții atractive</b>Cei aflați în căutarea de oferte acum în prag de weekend au nimerit fix unde trebuie pentru că astăzi avem noi coduri de reduceri din partea celor de la Cafago.com. Retailerul chinez are multe propuneri pe listă, de la o mini consolă, la un

Cei aflați în căutarea de oferte acum în prag de weekend au nimerit fix unde trebuie pentru că astăzi avem noi coduri de reduceri din partea celor de la Cafago.com. Retailerul chinez are multe propuneri pe listă, de la o mini consolă, la un smartwatch foarte accesibil și până la un încărcător auto de la Xiaomi cu fast charge despre care aflați mai multe în rândurile următoare. Iată detalii despre acest produs aflat în prim-plan.

Xiaomi

Aflați că încărcătorul auto de la Xiaomi vine echipat cu două porturi USB și că alimentarea se face de la bricheta mașinii. Se pot încărca tot soiul de dispozitive prin intermediul unui cablu USB și ca materiale folosite aici avem parte de o carcasă din metal care potrivit producătorului trece prin 18 procese CNC pentru a se ajunge la rezulvatul final.

Xiaomi

Cele două porturi oferă încărcare rapidă la 18W, output-ul maxim fiind de 2.4A atunci când sunt utilizate ambele porturi, sau 3.6A la utilizarea unui singur port. Prețul este de doar 8.69 euro dacă folosiți codul promoțional L084PA în secțiunea de comandă de pe Cafago.com până la data de 15 ianuarie 2019. Câteva promoții extra aveți în lista de mai jos!

Alte reduceri:

  • Mini consolă portabilă A7 - 28.49 euro folosind codul L1912F
  • Smartwatch L5 - 29 euro folosind codul L3492J
  • Smartband M3 Plus - 7.02 euro folosind codul L8768J
  • Jucărie DYI pentru forme din hârtie - 26.3 euro folosind codul L23868H
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×