Samsung publică clipul de prezentare pentru noua interfață One UI, ce ajunge oficial din ianuarie 2019 pe telefoane

3.130 ori
<b>Samsung publică clipul de prezentare pentru noua interfață One UI, ce ajunge oficial din ianuarie 2019 pe telefoane</b>Conferința dezvoltatorilor Samsund SDC 2018 de la începutul lunii noiembrie descopeream și urmașul lui TouchWiz numit One UI, o interfață software proaspătă menită să ajungă pe terminalele sud-coreenilor din 2019. V-am vorbit în detaliu

Conferința dezvoltatorilor Samsung SDC 2018 de la începutul lunii noiembrie descopeream și urmașul lui TouchWiz numit One UI, o interfață software proaspătă menită să ajungă pe terminalele sud-coreenilor din 2019. V-am vorbit în detaliu despre noua soluție și despre principalele funcții oferite, dar și dezvăluit că în ianuarie 2019 ar urma să vedem interfața sosind oficial pe flagship-urile S9 alături de Android 9.0 Pie.

Samsung One UI

Pentru a ne reaminti că update-ul este pe cale să sosească iată că cei de la Samsung decid să publice astăzi pe YouTube prezentarea oficială a lui One UI, cea care era afișată și în cadrul momentului dedicat din cadrul SDC. În clipul de 1 minut ni se face o trecere rapidă printre principalele caracteristici ale lui One UI și a modalităților prin care această interfață va îmbunătăți experiența de utilizare.

Se umblă și la iconografie care de această dată adoptă multe rotunjimi și remarcăm cum principalele aplicații sunt împărțite acum în două, o așa numită zonă de vizionare a conținutului și o a doua zonă pentru interacțiune facilă cu o singură mână. One UI are multe noutăți pe care urmează să le descoperim la început de 2019.

Între timp Samsung derulează programe beta pentru testarea lui One UI + Android Pie pe Galaxy S9 și pe Galaxy Note 9!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×