Stick de memorie Kodak de 128 GB la reducere pe Cafago! Avem și alte promoții speciale

955 ori
<b>Stick de memorie Kodak de 128 GB la reducere pe Cafago! Avem și alte promoții speciale</b>Pe final de an cei de la Cafago.com mai vin cu o serie de reduceri pentru noi, fiind vorba iarăși despre discount-uri oferite sub formă de cupoane promoționale. Pe listă se află atât o imprimantă 3D în kit DIY ce trebuie asamblată

Pe final de an cei de la Cafago.com mai vin cu o serie de reduceri pentru noi, fiind vorba iarăși despre discount-uri oferite sub formă de cupoane promoționale. Pe listă se află atât o imprimantă 3D în kit DIY ce trebuie asamblată, un router wireless de la Xiaomi, cât și un sistem de comunicare wireless în conferințe. În prim plan se află totuși un stick de memorie de la Kodak cu capacitate de 128 GB despre care vorbim mai jos.

Kodak

Acest flash drive vine cu un conector USB 3.0 și adoptă o construcție metalică, având 57 mm în lungime și greutate de numai 26 grade, astfel că poate fi purtat ușor și fără probleme chiar și la chei. Viteza de citire a datelor stocate este de până la 120 Mbps și funcționarea sa este de tip Plug & Play, fiind compatibil cu majoritatea dispozitivelor de pe piață (PC, laptop, tablete, player audio).

Stick

Conectorul USB 3.0 este protejat de mecanismul de rotație la 360 grade, design pe care l-ați mai văzut cu siguranță și la alte stick-uri de memorie de pe piață. Folosind codul promoțional L6681C în secțiunea de comandă de pe Cafago.com puteți achiziționa acest flash drive de 128 GB pentru doar 14.49 euro până la data de 31 ianuarie 2019! 

Alte reduceri:

  • Imprimantă 3D Creality - 210.95 eur folosind codul L1622OS
  • Router wireless Xiaomi - 36.03 eur folosind codul L4256CM
  • Sistem conferință - 137.99 eur folosind codul L4090V
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×