Jumper EZBook 3S costă doar 278 dolari la un retailer chinez; ultrabook de 14 inch cu 6 GB RAM și 256 GB stocare SSD

1.524 ori
<b>Jumper EZBook 3S costă doar 278 dolari la un retailer chinez; ultrabook de 14 inch cu 6 GB RAM și 256 GB stocare SSD</b>Dispozitivele de tip ultrabook sunt tare utile pentru acele persoane care călătoresc în mod regulat, acestea oferind nivelul de portabilitate ideal pentru a fi luate cu ușurință oriunde și oricând. Se remarcă prin greutatea și grosimea scăzută

Din partea retailerului chinez Light In The Box vine astăzi o nouă ofertă atractivă, cea asociată notebook-ului numit Jumper EZBook 3S care ajunge să fie comercializat pentru suma de doar 278 dolari. Este un ultrabook în toată regula, tip de dispozitiv apreciat de către publicul care călătorește mult și are nevoie de un laptop ultra subțire și ușor pe care îl pot lua cu ușurință oriunde și oricând.

Jumper EZBook 3S

La aceste capitole modelul Jumper EZBook 3S se prezintă foarte bine, având o greutate de 1.3 kg și o grosime de 2.1 cm atunci când clapeta este închisă. Pe partea de dotări hardware întâlnim în cazul de față un display cu diagonala de 14.1 inch cu rezoluție Full HD și aspect ratio 16:9, un procesor quad-core Intel Celeron N3450 de 1.1 GHz și 6 GB RAM.

Jumper EZBook 3S

Se oferă soluția grafică Intel HD Graphics 500, 256 GB stocare SSD M.2, un slot pentru carduri microSD de până la 128 GB și o placă de rețea WLAN Wi-Fi 802.11 b/g/n. Avem parte de suport Bluetooth 4.0, de o cameră frontală VGA pentru a realiza apeluri video și totodată de o baterie chiar generoasă cu o capacitate de 10000 mAh.

Jumper EZBook 3S

Jumper mai aduce pe acest ultrabook și difuzoare stereo, un microfon integrat și următoarele elemente de conectivitate: 1x mini-HDMI, 2x USB 3.0, jack DC pentru încărcare și un port audio 3.5 mm pentru conectarea unor căști sau boxe audio. Observăm din imagini faptul că are o tastatură bine spațiată și că dispune de o zonă touchpad generoasă care ne ajută la o navigare mai rapidă în cazul în care nu avem un mouse atașat.

În acest moment produsul este vândut la prețul de 278 dolari de către Light in The Box, iar în mai puțin de 24 ore comandă va fi expediată către voi. Există și opțiunea de a alege expedierea Express, modalitate prin care notebook-ul ajunge la voi în 4-5 zile lucrătoare.

Acest retailer mai are și alte reduceri în perioada actuală, un exemplu fiind Xiaomi Air 13 ce costă 765 dolari cu livrare express gratuită sau drona Syma X15 care poate fi achiziționată pentru 26.99 dolari!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×