Turul Magazinelor #301: Cel mai mare televizor Full HD inteligent la sub 2000 de lei, căşti cu driver dinamic dual, super placă grafică la sub 1800 lei

2.545 ori
<b>Turul Magazinelor #301: Cel mai mare televizor Full HD inteligent la sub 2000 de lei, căşti cu driver dinamic dual, super placă grafică la sub 1800 lei</b>Până când ne va acapara febra Black Friday continuăm să verificăm magazinele online în căutarea celor mai bune oferte posibile pe care le includem în seria de articole Turul Magazinelor. În ediția de astăzi vă propunem câteva dispozitive foarte

Azi e ziua promoţiilor pentru produse care de obicei gravitează peste 2000 de lei, dar cumva azi ajung sub acea sumă. Spre exemplu am găsit o placă grafică Radeon care se bate uşor cu rivalii cu preţ mare de la Nvidia, dar şi un televizor Full HD cu diagonală foarte mare şi preţ atractiv. Avem şi căşti high end la un retailer din China la preţ ridicol, plus un iPhone 6s refurbished la o sumă corectă. Toate acestea mai jos!

1. Huawei Mate 9

Huawei Mate 9

Atunci când colegul Alex realiza recenzia lui Huawei Mate 9 Pro, remarcă faptul că acest model, dar şi Mate 9 cel de bază au reuşit performanţa de a rămâne la preţuri mari, deşi a trecut timpul peste ele. Tribut plătit performanţei excelente pesemne, dar şi camerei duale care la anumite capitole îl întrece şi pe Huawei P10. eMAG.ro ne propune în cadrul Stockbusters atât un preţ excelent pentru Mate 9, cât şi un cadou sub forma unui ceas Huawei Fit Black, care separat costă multişor.

Telefonul se ţine bine şi acum la cameră, performanţă, baterie şi ecran.

2. Televizor LED Samsung UE49K5502

 Samsung UE49K5502

Cei care nu cred în mirajul 4K şi vor musai un televizor Full HD de calitate şi cu diagonală mare, pot cumpăra lejer acest model Samsung de 123 cm. Este un Smart TV Full HD LED, pe care evoMAG.ro îl oferă la suma de 1.999 lei. Telvizorul rulează Tizen OS, are două difuzoare de 10 W şi beneficiază atât de conexiune Ethernet, cât şi de conexiune wireless. Cântăreşte 14 kilograme şi are şi tuner digital DVB-T2/C.

Funcţia Wide Color Enhancer foloseşte un algoritm avansat pentru a îmbunătăţi semnificativ calitatea imaginii, scoţând la iveală detaliile şi afişând culori cât mai bine calibrate.

3. iPhone 6S 16GB Factory Refurbished

iPhone 6S

Orice iPhone din ultimii 2 ani la preţ sub 2000 lei e mină de aur. Ca atare un iPhone 6S la 1.969 lei pe Quickmobile.ro sună excelent, dar trebuie totuşi precizat că avem de-a face cu un produs refurbished şi că are doar 16 GB stocare. Are 2 anişori de la debut, dar se ţine excelent şi acum. La anumite capitole stă chiar mai bine decât iPhone 7, precum microfonul, faptul că are jack audio, iar gurile rele afirmă că se descurcă mai bine şi la stabilizarea capturii video.

Bateria şi luminozitatea rămân reper şi acum.

4. Căști cu driver dinamic dual

Casti

O pereche de căşti cu driver dinamic dual la doar 11.99 dolari îmi sună foarte, foarte bine. Le găsiţi la TomTop.com şi pe lângă faptul că aceste buds sunt arătoase, ele sunt bune atât pentru muzică, cât şi pentru gaming. Au un cablu extra rezistent, design ergonomic şi drivere duale dinamice de 6 mm pentru un sunet high end. Conectorul de 3.5 mm este acoperit cu aur si este compatibil cu toate terminalele moderne.

Include şi microfon şi o telecomandă discretă.

5. Lampă 3D

Lampa

E amuzant să vedem descrierea acestui produs pe GearBest.com drept "Star Trek", când e clar vorba despre un cap de Stormtrooper devenit lampă, deci personaj Star Wars. Costă 10.26 dolari la GearBest.com şi e ideal ca tot vine la iarnă noul film din serie. Această lampă nocturnă 3D este realizată din ABS şi materiale eco-friendly. Se alimentează via USB şi are afişaj în 7 culori.

6. Placă video XFX Radeon RX 580 

XFX Radeon RX 580

O placă video echivalentă de la Nvidia din gama GeForce ajunge să coste lejer şi 2000 sau 2400 lei, dar AMD ne propune un produs mai atractiv şi mai accesibil. Placa XFX Radeon RX 580 e vândută de Cel.ro la doar 1.749 lei şi vine cu 8 GB memorie şi tehnologie 256 bit. Suportă lejer gaming 4K şi VR.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×