O variantă a lui Nubia Z17 cu 8 GB RAM și 64 GB de stocare este certificată de TENAA

1.593 ori
<b>O variantă a lui Nubia Z17 cu 8 GB RAM și 64 GB de stocare este certificată de TENAA</b>O tactică pe care unii producători o aplică atunci când vânzările unui terminal nu merg chiar atât de bine precum se așteptau, este aceea de a lansa o nouă variantă a sa. Fix asta se va întâmpla în cazul lui Nubia Z17, telefon care în curând va fi

Au trecut aproximativ 2 luni de la debutul lui Nubia Z17 din China, telefon ce a fost lansat în variante cu 6 GB RAM + 128 GB stocare, respectiv 8 GB RAM + 128 GB de stocare flash și care aparent nu se vinde excelent. Tocmai de aceea compania asiatică a luat decizia de a oferi publicului o extra opțiune pentru care vor putea opta, aceea fiind a unui model echipat cu 8 GB RAM și 64 GB memorie internă.

Nubia Z17

Varianta de aici tocmai ce a fost certificată de TENAA și va avea un preț cuprins între 530 și 550 dolari, devenind astfel mai atractivă pentru unii consumatori. În cazul în care nu știți deja, Nubia Z17 este un flagship în adevăratul sens al cuvântului, sosind cu procesor Snapdragon 835, display de 5.5 inch și cameră foto duală în spate compusă dintr-un senzor de 23 mpx cu deschidere f/2.0 și un altul de 12 mpx cu deschidere f/2.0 și suport pentru zoom optic 2x.

Scanner-ul de amprente se află tot în spate și la interior avem o baterie de 3200 mAh cu suport pentru tehnologia de încărcare rapidă Quick Charge 4+ ce este facilitată de un încărcător vândut separat de către Nubia. Pentru moment Nubia Z17 încă nu a apărut la vânzare pe plan local, dar și așteptăm curând!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×